Гарний одяг пасує кожному!

В усі  часи кожна жінка хотіла бути привабливою, мати своє неповторне вбрання. Замовити в ательє сукню, костюм, пальто – це приємна і важлива подія для багатьох із нас.IMG 8510

До якості виготовлення одягу пред’являються дуже високі вимоги. У зв’язку з цим сучасний кравець повинен бути високоосвіченою людиною, якій вже недостатньо просто володіти механічними операціями. Сучасний кравець - це технічно грамотний фахівець, що вміє самостійно вирішувати завдання, пов’язані з пошиттям одягу.

І це дуже добре зрозуміли слухачі Костопільського навчального відділення Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, які вирішили стати кваліфікованими кравцями. Кожна кравчиня має свою життєву історію, свій шлях до професії, але усі вони наполегливо і цілеспрямовано опановують нові навички, здобувають нові професійні знання.

Обравши професію «Кравець», вони навчилися швидко кроїти вироби, виготовляти сукні, спідниці, сарафани, фартухи, брюки, дитячий одяг, познайомилися з різними стилями, навчилися працювати з різними текстурами тканин, лініями та принтами. Слухачі оволоділи основами конструювання за індивідуальними мірками модного жіночого одягу.

Набуті знання та навички майбутні майстрині відпрацьовували на виробничій практиці. До слова, для Ольги Хуторненко місце виробничої практики у ТзОВ «Гладиш» стало місцем постійної роботи. Таке ж рішення прийняла і Тетяна Годима, яка після навчання працевлаштовується до ФОП Катенін В. Ю.

Ковбар Лілія - мама п’ятьох (!) дітей, уже шиє для своєї великої родини. Вона стала справжньою кравчинею. Планує започаткувати власну справу, шити на замовлення, продавати вироби через Інтернет і, що важливо, вже має своїх клієнтів.

Сьогодні вчорашні безробітні стали фахівцями і можуть виконувати технологічну обробку будь-якого, навіть найскладнішого, вузла одягу і зібрати всі його деталі в готовий виріб. Роблять вони це якісно  та вміють презентувати свою роботу.

Високий рівень знань та вмінь випускниці продемонстрували на державній кваліфікаційній атестації. Це підтвердили голова кваліфікаційної комісії Валентина Рижук та заступник директора Рівненського центру ПТО ДСЗ Руслана Бодренко.

Такі фахівці кравецької справи не залишаться без роботи, матимуть вдячних клієнтів, які замовлятимуть унікальні сукні, оригінальні та зручні костюми та, зрештою, одяг на будь-який смак! А наші випускники - кваліфіковані та творчі майстрині навчилися робити це професійно.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6459918
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
966
7479
23834
6415669
61446
69298
6459918

Ваш IP: 18.216.233.58
На сервері час : 2024-04-20 14:26:27
return_links(3); ?>