На перших сайтах нових веб-дизайнерів - пророслі злаки, цікаві книги, козацькі забави, святковий макіяж та багато іншого

DSC 0957Веб-дизайн в якості інструменту для роботи використовують при верстці та оформленні графічного дизайну сторінок веб-сайтів. Правильно використані акценти, функціональне наповнення, вибір стилю, мобільність, сучасний дизайн та багато іншого сприяють упізнаваності, приваблюють відвідувачів, відображаючи формат діяльності того чи іншого підприємства, різноманітні послуги, а отже сприяють розширенню клієнтських баз.

Сучасний користувач інтернет-ресурсів прагне максимально зручного, чіткого, зрозумілого та завершеного інформаційного майданчика, адже користуватися ним доводиться за різних умов – як за комп’ютером, так і на мобільних пристроях. Якими є сучасні вимоги замовників сайтів, які особливості контенту треба враховувати та наскільки сайт зручний для відвідувачів? – ці та багато інших питань слухачі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості детально розглядали під час навчання та підготовки до підсумкового заняття. Направлені на навчання Рівненським міським ЦЗ та Районною філією Рівненського обласного ЦЗ, безробітні уже з перших днів занять за напрямом «Практичний веб-дизайн: проектування, створення та супроводження веб-вузла» відчули зацікавленість та підтримку педагогів.

DSC 0947

Серед тем, які вивчають майбутні веб-дизайнери у Рівненському ЦПТО, - «Створення сторінок із використанням технології XHTML+CSS. Редактор web– сторінок AdobeDreamweaver», «Створення динамічних веб-сторінок з використанням технології Javascript», «Створення анімаційних компонентів веб-сторінок за допомогою технології Adobe Flash», «Основи проектування та просування сайту в мережі Інтернет».

DSC 0945

Викладач освітнього закладу Ігор Яроцький зауважує: «Реальні замовлення від роботодавців або ж просто знайомих (саме на них орієнтуються слухачі), серйозні прагнення просувати власну справу, здобувати нових клієнтів, віднаходити нові комунікації змушують не просто слухати теми занять, а постійно ініціювати нові пізнання, пробувати сили на тому чи іншому етапі, експериментувати та не лякатися невдач». Ігор Миколайович відмітив роботу рівнянина Андрія Попова. Режисер за освітою слухач проявив особливу активність, творчу ініціативу та «видав на гора» два продукти. Цікаві за стилем, дизайном, графічним рішенням, оформленням пошукових текстів та з використанням яскравих деталей його сайти виглядають сучасно, вони втримують увагу та змушують «походити» по ньому. Отож, слухач має чималий потенціал і свій авторський почерк: «Букворм. Книжковий магазин» та «Характерник. Школа спасу та бойового гопаку» - достойна заявка автора.

DSC 0949

4

Марина Павлюченко – інженер телекомунікацій, екс-керівник групи прямих продажів, приїхала із Донеччини (на світлинах - крайня справа).

DSC 0951

Разом із сім’єю переїхали до Рівного. Донька-старшокласниця перейшла вчитися до однієї з рівненських шкіл, сама ж безробітна дбала про пошук нової роботи. «Особливо зацікавило, те, що в період карантинних обмежень Рівненський міський центр зайнятості оголосив реєстрацію безробітних в онлайн режимі. І я чи не найперша, хто скористався цією нагодою на порталі державних послуг «Дія»!». А далі – вибір професійного навчання. І оскільки найцікавішою та найближчою їй видалася робота веб-дизайнера сайтів, то й обрала навчання у Рівненському центрі ПТО ДСЗ за напрямом «Практичний веб-дизайн: проектування, створення та супроводження веб-вузла». 3-місячне навчання – і ось, на підсумковому занятті слухачка презентує свою роботу – веб-сайт «Просування бізнесу в соціальних мережах» . Тема актуальна. «До цієї розробки, - поділилася випускниця, - спонукала справа доньки, яка вже заробляє власними силами, надаючи різноманітні інтернет-послуги. Я й далі буду неодмінно розвиватися, прагну досконало опанувати програму Javascript, працюватиму над мобільними версіями сайтів».

Серед тем, які обрали слухачі курсу, - кондитерські вироби («Солодке щастя Анни Ярошик»); спеціальне обладнання для людей із особливими потребами («Starkey. Виготовлення продукції для людей з вадами слуху»); виробництво електронної техніки («Промосайт Xiaomi»); сайт-портфоліо; послуги візажиста («Майстер перманентного макіяжу», портфоліо майстра); продукти харчування для здоров’я («Microgreen», сайт-візитка)* (* Дані посилання працюють у тестовому режимі і можуть мати обмеження у доступі). Підсумкове заняття традиційно пройшло у форматі активного обговорення та конструктиву.

DSC 0944

DSC 0952

Випускникам подякували за відповідальність, дисципліну та ініціативність та вручили посвідчення про професійне навчання.

Слухачі отримали потужну освітню підтримку, суттєво підвищили професійну кваліфікацію та налаштовані на новий формат роботи. Вони сповнені бажання реалізувати свої віртуальні мрії та прагнуть тісної співпраці із роботодавцями. Адже питання інформаційно-рекламної діяльності компаній та підприємств, просування послуг і товарів тепер у їхній компетенції.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6459999
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1047
7479
23915
6415669
61527
69298
6459999

Ваш IP: 3.138.33.87
На сервері час : 2024-04-20 15:51:09
return_links(3); ?>