Хто дає крила кваліфікованому візажисту?

зображення viber 2020 12 15 15 18 31

Випускниця Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості за професією «Візажист» Людмила Малінкіна (на світлинах справа) – справжній універсальний солдат! Здобувши омріяну професію, жінка озброєна не лише новими професійними знаннями, але й потужним досвідом:

 - За попередніми освітами (!) я – кравчиня-модельєр та кухар 3-го розряду. І усі ці професії люблю та маю чудовий практичний досвід. Із народженням донечки дотримуватися графіка роботи на кухні стало важко, отож, я вирішила змінити професію. Ще під час навчання у РЦПТО я вперше познайомилася із навачальною базою з підготовки візажистів. Моєму захопленню не було меж! Одна з тодішних випускниць запропонувала мені стати моделлю на її іспиті. І тут я зрозуміла, який це дивовижний світ перевтілення, гармонії і краси!

Пані Людмила тішиться, що навчання візажному мистецтву розтягнулося через карантин. І замість 5-ти місяців воно тривало цілих 9! Про таке глибоке і скурпульозне вивчення матеріалу, проходження виробничого навчання на навчальній базі можна було тільки мріяти! На виробничу ж практику слухачка пішла у рівненську перукарню «Локон».

- Моя подруга дитинства Катерина Бізюк нині є власницею цього популярного центру перукарів. Вона, як і я, одержима ідеями розвиватися та вдосконалюватися. Ще до навчання ми разом ініціювали і проводили різноманітні дитячі івенти. Оскільки я люблю і вмію малювати (особливо писати маслом), то нерідко організовували майстер-класи з дітьми, творили боді-арт. Можливо, саме цей успішний досвід підштовхнув мою подругу до ідеї організувати в салоні ще й послуги візажиста. А я, закохана у цю професію та вже тримаючи в руках свідоцтво про кваліфікацію, стала першою кандидаткою на нову посаду в «Локоні»! І тепер ми зможемо на професійному рівні обслуговувати клієнтів салону».

Випускниця поділилася, що найкращі її моделі – це власна донька. Вона виховує в ній естетичний смак, почуття міри і гармонії, знайомить із першим макіяжем… Пані Людмила з насолодою згадує професійне навчання, динамічні та унікальні заняття, натхненних одногрупниць та, звісно ж, талановитих педагогів.

- Майстри виробничого навчання Мирослава Мельничук та Тетяна Рудик – наші найкращі наставники! Вони зуміли віднайти підхід до кожного, максимально зацікавити та переконати, що професія візажиста – це справжній творчий скарб. Мені було легко! Легко навчатися, легко практикуватися, легко віднаходити контакти із людьми. Мене так і називали: наш комунікатор. Якщо чесно, я шкодую, що в ЦПТО не залишають «на 2-й рік»! (усміхається). У колективі закладу – відмінна енергетика, особлива атмосфера. Дуже приємно, що уся наша група – творчі та одержимі візажною справою люди! Увесь свій потенціал ми прагнули продемонструвати на державній кваліфікаційній атестації. Я дуже тішуся своєю моделлю – майбутньою манікюрницею Наталею. Дівчина допомогла мені втілити усе задумане та сповна продемонструвала обраний і створений образ. Є ще одна людина, якій я хочу подякувати. Це виконавиця східних танців Алішер. Саме вона надала мені …свої крила для створення унікального образу Дівчини Янгола!

зображення3 viber 2020 12 16 09 09 21

Зізнаюся, якби я не переривала і не зупиняла мою співрозмовницю, - цей натхненний монолог міг би тривати довго. Схоже, візажистка у Рівненському центрі ПТО ДСЗ не лише отримала професійні знання, документ про освіту державного зразка, неймовірний професійний і комунікаційний досвід, але й натхнення і бажання обов’язково ділитися позитивом, талантом і творчою енергетикою. Пишаємося і віримо у професійний успіх!

зображення viber 2020 12 16 08 52 55

зображення viber 2020 12 15 18 44 33

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6446656
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
24
5196
10572
6415669
48184
69298
6446656

Ваш IP: 13.58.82.79
На сервері час : 2024-04-17 00:10:52
Счетчик joomla
return_links(3); ?>