Змагалися у професійній майстерності

28 грудня в Олександрійському навчальному відділенні Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбувся конкурс професійної майстерності за професією „кравець” в групі слухачів, які завершили навчання за першим ступенем навчання (2 кваліфікаційний розряд).

14 слухачок з різних районів Рівненщини, які взяли участь у цьому конкурсі, розуміють, що сьогодні, щоб cтати успішною людиною, необхідно бути професіоналом у своїй справі, кращим в обраній професії.

 

Під час конкурсу його учасниці мали можливість продемонструвати не лише теоретичні знання, але й практичні вміння. Під час виконання практичних завдань їм необхідно було правильно підібрати гудзики до тканини та пришити їх; вставити у виріб „блискавку” та пошити відповідно до технологічного завдання дитячий нагрудник.

 

Члени комісії, до складу якої увійшли майстер виробничого навчання групи Лілія Давидюк, заступник директора з навчально-виробничої роботи Руслана Бодренко та методист вищої категорії Раїса Ліхачова, дуже ретельно підійшли до визначення критеріїв оцінювання кожного конкурсу, тому усі учасниці заходу позитивно сприйняли його результати.

Переможницею конкурсу професійної майстерності стала Гелешко Антоніна з смт Квасилів Рівненського району. Крім неї у трійку лідерів увійшли також Осмолович Вікторія та Супрун Інна з м.Рівне.

Усі учасниці конкурсу продовжуватимуть навчання у центрі професійно-технічної освіти вже за 3-ім кваліфікаційним розрядом. Сподіваємось, що усі вони збережуть та розвиватимуть в собі прагнення бути найкращими майстрами у своїй справі.

 

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6539246
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1464
1794
6325
6508066
46486
94288
6539246

Ваш IP: 3.144.74.88
На сервері час : 2024-05-15 16:09:42
return_links(3); ?>