Навчаємо майбутніх підприємців

Нещодавно на базі Ківерцівського районного центру зайнятості Волинської області закінчилось навчання 15 безробітних, які планують відкрити власну справу. Вперше навчання волинських безробітних за програмою курсу „Підприємець-початківець” проводили викладачі Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості

 

За два тижні навчання молоді люди, які хочуть реалізувати себе у сфері малого бізнесу, вивчали важливі та актуальні предмети, які знадобляться їм у підприємницькій діяльності. Вони ознайомилися з основами ринкової економіки, обліку та оподаткування, навчилися заповнювати звіти, які подаються у фонди соціального страхування, декларації для державної податкової інспекції, практикувалися у нарахуванні заробітної плати майбутнім найманим працівникам. Крім того, слухачі розглянули маркетингову стратегію та правове регулювання підприємницької діяльності. Багато уваги було приділено вивченню основ бізнесу та бізнес-плануванню.

 

Під час захисту бізнес-планів майбутніх підприємців відчувалось глибоке розуміння того, чим вони хочуть у подальшому займатися, бажання досягти успіху в розпочатій справі.

Серед тем бізнес-планів були дужу цікаві та актуальні види підприємницької діяльності, зокрема, „Надання послуг через платіжний термінал”, „Пошиття та реалізація товарів з українською вишивкою”, ”Надання послуг з виготовлення напоїв з кавового автомату” та інші.

 

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6540430
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
278
2370
7509
6508066
47670
94288
6540430

Ваш IP: 3.133.117.7
На сервері час : 2024-05-16 02:37:00
return_links(3); ?>