У Сарненському навчальному відділенні завершили навчання чергова група кравців

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Нещодавно на базі Сарненського навчального відділення завершили навчання слухачі  за професією «Кравець» 2 розряду. На державній кваліфікаційній атестації традиційно були присутні місцеві роботодавці – Наталія Люлька та Анна Лотоцька, які відзначили високий рівень професійної підготовки слухачок та відмінну якість виконаних ними швейних виробів, які вони представили членам комісії на іспиті.

stroitelnaya smeta– Слухачі опанували знання з технології виготовлення швейних виробів, навчилися працювати на швейному обладнанні та засобах малої механізації, у програмі навчання також були предмети «Матеріалознавство» та «Спеціальне малювання», – розповідає куратор групи і майстер виробничого Оксана Мороз. – За час навчання вони відшили постільний, столовий, кухонний та інтер’єрний асортимент, чохли, сумки, косметички, а також декоративні подушки. Навчились користуватись побутовими та комп’ютеризованими швейними машинами, визначати вид тканини, будувати викрійки та розкроювати тканину на вироби.

stroitelnaya smetaНа іспиті також була он-лайн присутня майстер виробничого навчання І категорії Рівненського центру ПТО ДСЗ Оксана Мирончук, яка подякувала роботодавцям, що вони, при усій зайнятості, знайшли час побувати на державній кваліфікаційній атестації слухачів, а також відзначила високий рівень підготовки майбутніх кварців:

– Слухачі напрацювали хороші практичні навички, проявили різнобічний творчий інтерес до обраної професії і навчилися застосовувати спеціальні знання на практиці., – звернулася вона до членів комісії. – Вважаю результати іспиту такими, що цілком відповідають діючим якісним і кількісним показникам запланованого рівня кваліфікації

Виробничу практику слухачі проходили у роботодавців Сарненщини та Вараша – у швейному цеху «Сімейка» (ФОП Н.Д.), у швейному цеху «Колиска» (ФОП Люлька Н.П.), у ФОП Радько В.А., в ательє «Тканини» (ФОП Ковальчук Т.Р.).

– Під час проходження виробничої практики слухачі удосконалили навички роботи кравця на підприємстві. Вони працювали під керівництвом досвідчених наставників, – розповідає завідувач Сарненського навчального відділення Іван Гаврилюк. – Роботодавці залишилися задоволені рівнем їх підготовки і запропонували їм роботу у своїх цехах. Наприклад, підприємиця Наталія Демчук запропонувала посаду кравця Тетяні Сущенко у цеху «Сімейка», Лесі Денисюк будуть раді в ательє «Глорія» (ФОП Радько В.), ФОП Люлька Н.П. забезпечує роботою Наталію Ковальову, Наталію Замрій та Валенину Кафку в швейному цеху «Колиска». А Софія Теребейчик працюватиме в ательє «Тканини» у ФОП Ковальчук Тетяна. І ми раді, що наші випускниці будуть мати постійну роботу за обраним фахом.

Увага! Якщо ви бажаєте працювати на підприємствах швейної галузі, запрошуємо пройти професійне навчання на базі Сарненського навчального відділення Рівненського центру ПТО ДСЗ. Наступна група розпочне навчання 26 червня.

Більше інформації про формування груп та умови навчання
– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua

 Контакти закладу освіти: +38 063-325-64-47, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,

а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne 

aбо за телефоном +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6487480
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
14
1126
14
6466835
89008
69298
6487480

Ваш IP: 18.118.171.20
На сервері час : 2024-04-29 00:12:10
return_links(3); ?>