Центр «Дія. Бізнес i Рівне» відзначив річницю діяльності потужним форумом

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

«Нам один рік!» – заявила керівниця центру «Дія. Бізнес I Рівне» Ольга Горкавчук  і з цього приводу вчора зібрала близько сотні підприємців зі всього краю в офісі центру. Саме цього дня, рік тому, відбулося офіційне відкриття «Центру підтримки підприємців Дія. Бізнес» у Рівному. За цей час бізнесмени переконалися, що тут можна отримати безоплатні консультації, стати учасником бізнес-події, знайти інвесторів і партнерів, обмінюватися досвідом із іншими підприємцями та встановлювати нові бізнес-зв’язки.  Всього протягом року послугами Центру скористалися близько 10 тис осіб, було проведено понад 300 заходів, що означає, що команда досягла визначеної мети на перший рік роботи.

У роботі форуму взяли участь заступниця міністра цифрової трансформації з питань євроінтеграції В.Іонан, керівник Фонду держмайна України В. Коваль, голова Рівненської ОВА О.Коваль, голова Рівненської облради А.Карауш, представники бізнес-спільноти, підприємці, представники громад та керівники ринкоутворюючих підприємств Рівненщини.

Участь у роботі форуму також взяла директор Рівненського центру ПТО ДСЗ Наталія Бура, адже наш освітній заклад є діловим партнером центру «Дія.Бізнес I Рівне» і готує робітничі кадри за 58 ліцензованими професіями. Вона представила учасникам заходу імбирне печиво у національних кольорах, яке спеціально для цього заходу спекли слухачі за професією «Кондитер».

Оксана Робейко у минулому працювала продавцем в продуктовому магазині. Розповідає, що вироби з лози її завжди зачаровували. І коли восени минулого року подруга сказала, що у групу виробників художній виробів з лози набирають слухачів, жінка не вагалася.

У грудні минулого року Рівненський центр ПТО ДСЗ взяв активну участь в ініціативах «Дія.Бізнес I Рівне», долучившись до реалізації проєкту «Empowering women in the Rivne region», розрахований на посилення ролі жінок регіону у сфері підприємництва. Проєкт розрахований на жінок, які прагнуть розпочати власну справу, розвинути уже створений бізнес або отримувати нові компетенції для працевлаштування. Фахівці РЦПТО на чолі із заступником директора Оксаною Зигаловою розробили чотири короткотермінові навчальні програми для жінок ВПО, котрі вже отримали навички підприємництва, професійним навичкам на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ за напрямами – виконання вишивальних робіт на комп’ютерних машинах різного типу;  виконання сучасного манікюру та започаткування власної справи; техніка виконання жіночих та чоловічих стрижок BASIC PRO; технологія обробки деталей та вузлів швейних (трикотажних) виробів.

Під час форуму, присвяченому річниці діяльності центру «Дія. Бізнес i Рівне», відбулося обговорення можливостей для об’єднаного бізнесу у регіоні та державі, йшла мова про грантові можливості розвитку підприємництва. Рівненський центр ПТО ДСЗ останні роки активно працює з внутрішньо переміщеними особами в напрямку опанування професіями, затребуваними на ринку праці, новими/додатковими компетентностями.  Адже у нашому арсеналі – 58 ліцензованих професій і широкий спектр короткотермінових курсів! Запрошуємо розпочати нову сторінку у вашому житті, з опанування новим фахом чи компетентністю!

Більше інформації про формування груп та умови навчання
– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua

 Контакти закладу освіти: +38 063-325-64-47, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,

а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,

в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne 

aбо за телефоном +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6488155
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
689
1126
689
6466835
89683
69298
6488155

Ваш IP: 18.226.251.68
На сервері час : 2024-04-29 06:20:58
return_links(3); ?>