Торгувати на ринку треба вміючи

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Продажі на ринках завжди були важливим елементом місцевої економіки, а постать продавця з лотка на ринку є непідвладною часу, бо саме вони торгують товарами максимально наближеними до покупця. Ця професія має свої особливості та переваги. Якщо ви комунікабельні і вам подобається працювати у сфері торгівлі, то варто спробувати опанувати цю професію.

Ризики – мінімальні. Адже на ринку якісні товари завжди продаються дешевше, ніж у супермаркетах.  Якщо ви вмієте спілкуватися з людьми, то невдовзі матимете постійних клієнтів. Крім того, витрати на утримання лотка на ринку значно нижчі, ніж витрати на оренду або покупку торговельного приміщення. Це дозволяє продавцям зберігати конкурентоспроможні ціни на свої товари.

Проте сучасність вимагає від продавця докладного знання основ бухгалтерського обліку, товарознавства продовольчих і непродовольчих товарів, вміти приймати товари за кількістю та якістю, підписувати товарно-супровідні документи, встановлювати ваговимірювальні прилади, перевіряти їх справність, забезпечувати наявність цін на кожній одиниці товару відповідно до оформлених ярликів, відпускати товар за готівку, повертати залишки нереалізованих товарів та здавати виручку відповідно до товарно-супровідних та касових документів.

Якщо ви бажаєте досягти успіху у цій професії, то вам просто необхідно опанувати вище перелічені знання та навички. Тож пропонуємо стати слухачем Сарненського навчального відділення Рівненського центру ПТО ДСЗ. Наступна група слухачів за професією «Продавець (з лотка на ринку)» розпочне навчання 9 квітня. Для зареєстрованих безробітних, учасників бойових дій, осіб з інвалідністю внаслідок війни – навчання безоплатне. Для інших категорій населення навчання можливе за власні кошти або кошти роботодавців.

Більше інформації про формування груп та умови навчання
– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua
Контакти закладу освіти: +38 063-325-64-47, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,
а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,
в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne
aбо за телефоном +38096 539 53 59

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6487582
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
116
1126
116
6466835
89110
69298
6487582

Ваш IP: 3.145.152.242
На сервері час : 2024-04-29 01:33:15
return_links(3); ?>