Вишивка стає трендом

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Дев’ятеро слухачок Рівненського центру ПТО ДСЗ за професією «Вишивальник» 2 (1-2) розряду завершили навчання, успішно склали іспити. Свідоцтва про освіту державного зразка їм вручили заступник директора із навчально-виробничої роботи Руслана Бодренко та майстер виробничого навчання Оксана Мирончук.

– Наші слухачки пройшли повний курс навчання у стислі терміни, – сказала після іспитів відома майстриня краю і майстер виробничого навчання Центру Оксана Мирончук.

stroitelnaya smeta– Програма охопила всі аспекти ручної вишивки та роботи на вишивальній машині, починаючи від заправки ниток, зап’ялювання тканини, процесу вишивки і закінчуючи операціями з її регулярного обслуговування. Наші сьогоднішні випускниці у майбутньому самі зможуть обирати дизайн і оздоблювати вишивкою вироби. Я ніколи не втрачаю контактів зі своїми випускниками і завжди радо допомагаю кваліфікованими порадами. А ще хочу додати, що троє з них – Людмила Горецька, Вікторія Данилюк-Бурківська та Лариса Андріюк – свого часу навчалися у мене професіям кравець і закрійник. А нині до свого професійного арсеналу вони додали ще одну професію – вишивальниці. Звичайно, на того, хто цілеспрямовано рухається в одному напрямку чекає успіх!

stroitelnaya smetaСлухачка Віолетта Артамонова має спеціальність технолога швейного виробництва та професію вчителя трудового навчання. Певний час працювала на фірмі «Металком», де багато років існує вишивальна майстерня, проте у зв’язку із сімейними обставинами мусила звільнитися. Інформацію про те, що на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ можна опанувати фах вишивальниці знайшла в Інтернеті і коли там почали набирати групу вишивальниць, радо записалася

stroitelnaya smeta– Раніше мені не вистачало практичних навичок, тож ці курси допомогли мені заповнити ці прогалини, – говорить Віолетта. – Тепер я досконало знаю як працює обладнання, на якому виконується машинна вишивка. З часом планую розпочати власну справу.

І для цього є усі передумови. Віолетта Артамонова свого часу закінчила триденні курси з підвищення кваліфікації для отримання нових/додаткових компетентностей «Розпочни свій бізнес: практичні аспекти діяльності» у Рівненському центрі ПТО ДСЗ. Говорить, що спочатку планує почати працювати професійним вишивальником як ФОП, вивчить ринок збуту, а згодом побореться за грантові кошти від держави. Ці курси також закінчила і слухачка Людмила Горецька. Тож невдовзі ряди підприємців краю поповнять і ці дві майстрині.

stroitelnaya smetaОльга Крока – багаторічний діючий член Дорадчого комітету Рівненського центру ПТО ДСЗ. Працювала директором швейного виробництва на фірмі «Металком» з 2005 року, де шили одяг, постіль та столову білизну з льону, оздоблювали вироби машинною вишивкою. Через Рівненський центр ПТО ДСЗ навчала своїх працівників – швачок і закрійників, брала на роботу випускників РЦПТО. З початком повномасштабного вторгнення почала працювати як ФОП. Почула, що набирають групу вишивальників і вирішила, що настав час самій досконало навчитися працювати на промисловій вишивальній машині.

– Свій креатив найкраще можу виразити через вишивання. У моєму цеху стоять дві промислові вишивальні машини, вартість яких обчислюється у десятках тисячах євро, тож треба самій вміти на них працювати, – розповідає Ольга Крока. – На сьогодні дуже багато дизайнерів одягу, які конструюють просто геніальні речі. А коли об’єднати сучасні моделі і вишивку у єдине ціле – отримаєш унікальні речі, які будуть модними завжди.

Шановні поціновувачки ручної та машинної вишивки, на базі Рівненського центру ПТО ДСЗ ви зможете опанувати одну з найцікавіших творчих професій сучасності і стати кваліфікованою вишивальницею. Після навчання у нашому освітньому закладі ви станете затребуваним фахівцем у світі моди, де вишивка займає найвищі рейтинги.

Запрошуємо на навчання!

Більше інформації про формування груп та умови навчання
– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua
Контакти закладу освіти: +38 063-325-64-47, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,
а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,
в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne
aбо за телефоном +38096 539 53 59

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6487840
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
374
1126
374
6466835
89368
69298
6487840

Ваш IP: 18.118.145.114
На сервері час : 2024-04-29 02:46:42
return_links(3); ?>