ВЛАСНА СПРАВА: МРІЯ ЧИ РЕАЛЬНІСТЬ?

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

stroitelnaya smeta

Прагнеш організувати власну справу, але тебе зупиняє ряд питань, в яких важко розібратися самостійно? З чого починати? Де взяти стартовий капітал? Яку вибрати групу оподаткування? Чи брати найманих працівників на старті?

Відповіді на ці та інші питання отримали слухачі курсу «Організація власної справи» у Рівненському центрі ПТО ДСЗ. Протягом 12 навчальних днів вони вивчали бізнес-планування, маркетинг, облік та оподаткування, основи управління власним бізнесом, правове регулювання підприємницької діяльності.

stroitelnaya smetaРезультатом навчання стало написання бізнес-планів. Особливістю курсу є вивчення умов участі у урядовій програмі «ЄРобота» для отримання мікрогранту або гранту для учасників бойових дій (чи одного з подружжя) та врахування цих умов при написанні бізнес-плану. Викладачами курсу є висококваліфіковані спеціалісти з практичним досвідом.

На підсумковому занятті, яке відбулося 25 квітня 2024 року, свої бізнес-ідеї представили майбутні підприємці. Ларіонов Ігор Павлович, учасник бойових дій з м. Дубно планує займатися вантажними перевезеннями по Україні. stroitelnaya smetaТранспортний засіб планує закупити частково за кошти гранту (500 000 грн.) та частково за власні заощадження. Як дружина ветерана, Кушнір Наталія Олександрівна, претендує на 250 000 грн. грантових коштів для відкриття інтернет-магазину для продажу брендового дитячого одягу. Костюкова Валентина Володимирівна, маючи досвід роботи найманим працівників на посаді логопеда, має на меті організувати власну справу для надання індивідуальних та групових корекційно-розвиткових послуг у смт. Зарічне. Створюючи два робочих місця, п. Валентина, претендує на грантові кошти у розмірі 250 000 грн. stroitelnaya smetaСлісенко Вікторія Володимирівна, внутрішньо переміщена особа з Харківської області, вирішила реєструвати ФОП на 1 групі ССО для  надання послуг манікюру та педикюру у м. Чортків Тернопільської області без найманих працівників і не претендуючи на грантові кошти. Маючи досвід ведення підприємницької діяльності у довоєнний період, Левецька Ганна Павлівна, прагне відновити кав’ярню «Місто» у Бориспільському районі Київської області з залученням грантових коштів у розмірі 250 000 грн. для закупівлі обладнання, меблів, матеріалів та оренди приміщення.

stroitelnaya smeta

Всі слухачі курсу сповненні натхнення для втілення своїх бізнес-ідей, мотивовані для досягнення поставлених цілей та самореалізації.

 Якщо ти теж бажаєш зробити крок назустріч своїй мрії, запрошуємо на навчання до Рівненського центру ПТО ДСЗ!

Наступний набір групи запланований на 15 травня 2024 року.

Чекаємо на Ваші заявки за тел. (096)1396431 (куратор, викладач курсу, кандидат економічних наук, Сирочук Наталія Анатоліївна)!

Зробимо цей крок впевнено! Слава Україні!

Більше інформації про формування груп та умови навчання
– на офіційному сайті   https://cpto.rv.ua
Контакти закладу освіти: 0800600635, ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua,
а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,
в Telegram https://t.me/PidtrimkaD +380442449504

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6514436
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
85
4465
6369
6487465
21676
94288
6514436

Ваш IP: 3.15.25.32
На сервері час : 2024-05-08 00:23:49
return_links(3); ?>