Майстри тривимірної анімації

images 1 1375278732Персонажна анімація - це ролики або мультфільми зі спеціально створеними героями, в яких втілені людські риси характеру, а частіше ще й наділені зовнішньою схожістю, мімікою, схожою манерою поведінки з людьми. Причому це можуть бути не тільки людиноподібні персонажі, а й тварини, а також звичайні предмети навколо нас. Для того, щоб створити такий ролик або фільм, потрібно спочатку створити ескізи персонажів, потім зробити їх тривимірне втілення, далі здійснити проби їх руху і міміки. І потім вже тільки на основі сценарію створити рекламний ролик або мультфільм.

 

Тривимірна анімація набула величезного поширення в мультиплікації, кінематографі, рекламі, виробництві комп’ютерних ігор. Адже за її допомогою режисер може втілити будь-які спецефекти, реалізувати найскладніші трюки. Саме тому фахівці, які здатні працювати із персонажною анімацією на гідному рівні, високо цінуються на ринку праці. Враховуючи сказане, Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості пропонує безробітним пройти курс підвищення кваліфікації по напрямку „Створення тривимірної графіки у програмі Autodesk 3ds Max (персонажне моделювання)”.

 

Протягом трьох місяців слухачі вивчатимуть: основи роботи в програмі Autodesk 3ds Max, розробку та моделювання персонажів, принципи моделювання, створення та налаштування освітлення сцен, камер, розробку, створення та призначення матеріалів, візуалізацію сцен та імітацію зовнішнього середовища. Для ефективної реалізації програми придбано та встановлено найпотужніші на сьогодні комп’ютери, що не поступаються аналогам, якими користуються ігрові студії. Отже і випускники зможуть без проблем влаштуватися працювати в одну з таких студій, або виконувати замовлення віддалених компаній з любого куточка світу. Попит на роботу таких фахівців завжди буде високим, адже сьогодні важко уявити собі індустрію розваг без тривимірних персонажів.

 

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6787391
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2452
2748
16355
6746389
95269
105507
6787391

Ваш IP: 3.144.118.122
На сервері час : 2024-07-27 13:32:13
return_links(3); ?>