Атестація РЦПТО

at5 1 1370349227У 2013 році Рівненським центром професійно-технічної освіти ДСЗ розпочато процедуру атестації. 3 червня відбувся черговий етап атестації, під час якого експерти з навчальних закладів Рівного та області оцінювали рівень теоретичної та практичної підготовки слухачів за професіями «кухар», «кондитер», «бармен», «офіціант», «закрійник», «адміністратор», «манікюрник», «перукар (перукар-модельєр)».

 

Під час експертизи слухачі виконували два типи завдань: комплексні кваліфікаційні завдання з професійно-теоретичної підготовки та комплексні кваліфікаційні завдання з професійно-практичної підготовки для демонстрації засвоєних навичок та умінь. Під час захисту практичних робіт слухачі докладно пояснювали свої дії, застосовані методики, рецепти, технології. Вироби, виконані кондитерами, кухарями та бармена експертна комісія мала можливість продегустувати. Усі слухачі пройшли атестацію успішно.

 

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8961034
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2919
4986
24188
8890232
82767
220443
8961034

Ваш IP: 18.97.9.168
На сервері час : 2025-11-14 08:41:57
return_links(3); ?>