Презентація РЦПТО у форматі WEB-конференції

p8170090 1 134520733917 серпня 2012 року працівники Рівненського ЦПТО презентували навчальний заклад директорам базових центрів зайнятості, що проходять навчання в Інституті підготовки кадрів ДСЗ України, спеціалістам Державного центру зайнятості, керівникам та науковцям ІПК ДСЗУ. Цього разу спілкування відбувалося в інноваційний спосіб – у форматі WEB-конференції, темою якої була організація професійного навчання безробітних у центрах професійно-технічної освіти ДСЗ. У київській студії головувала начальник відділу організації роботи навчальних закладів Державного центру зайнятості Лариса Крячко. У конференц-залі навчально-виробничого комплексу у Рівному функції спікерів поділили між собою заступник директора Рівненського ОЦЗ Тетяна Новорок та директор Рівненського ЦПТО Олександр Калюх. Також у залі були присутні працівники обласного центру зайнятості, районних центрів зайнятості, адміністрації РЦПТО, завідувачі навчальних відділень, методисти, викладачі, роботодавці.

 

На початку конференції Олександр Калюх презентував навчальний заклад та професії, яким навчають безробітних, провівши віртуальну екскурсію відділеннями. Особливої уваги було приділено висвітленню можливостей матеріально-технічної бази, інноваційним методикам викладання, використанню в навчанні інформаційно-комунікаційних технологій, професійному рівню викладацького складу. Презентація супроводжувалася фрагментами відео, що ілюстрували презентовані тези.
Під час презентації гості віртуально відвідали заняття з англійської мови, що проходило у лінгафонному кабінеті НВК та урок з охорони праці, що відбувався у навчальному корпусі, за адресою вул. Пирогова, 8. Лариса Крячко онлайн поспілкувалася із викладачем англійської мови та слухачами.

 

Роботодавець, член Консультативної ради, директор рівненського готельно-ресторанного комплексу «Підкова» Інна Василакі у своєму виступі високо оцінила матеріально-технічну базу закладу та рівень підготовки слухачів у стінах РЦПТО. Вона зізналася, що досить часто звертається до центру з проханням підготувати персонал для очолюваного нею комплексу і незмінно задоволена результатом.

Наприкінці конференції Тетяна Новорок та Олександр Калюх дали відповіді на численні запитання присутніх у київській студії.

 

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6787224
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2285
2748
16188
6746389
95102
105507
6787224

Ваш IP: 3.142.164.56
На сервері час : 2024-07-27 12:29:43
return_links(3); ?>