Випускники дякують центру

img 1398 1 1329919978Ірина Криковська, випускниця РЦПТО за професією «кравець», по завершенню кваліфікаційної атестації виступила перед присутніми із подякою навчальному закладу. Вона сказала:

Рівно півроку тому ми прийшли в стіни навчального центру, кожен зі своєю життєвою історією і своїм візерунком на життєвому рушнику. Я прийшла сюди зі школи, де працювала учителем і де залишилася часточка моєї душі. На жаль, робота була тимчасовою. Але я готова була шукати нових способів для самовираження, я хотіла свою вільну енергію перетворити на щось корисне і красиве. І тому я обрала цей заклад.

 

Були питання, чи за півроку можна стати майстром у новій для себе справі. Чи ефективне таке експрес-навчання. Півроку… Для когось це мало, для когось – достатній час, щоб розпочати нове життя. Я скажу так – майстром за такий час не станеш, але що найголовніше – за цей час ми повірили у себе, наші наставники привили нам бажання творити і дуже прискіпливо слідкували за тим, щоб таке творіння було якісним і щоб якість наших робіт перетворилася у звичку.

 

За цих 6 місяців ми прожили ціле життя – від першого несміливого шовчика, немов кволий крок дитини, до упевненої ходи на подіумі. Це не просто кравецькі вироби, це ви сьогодні побачили наші прапори перемоги. Ми сьогодні вам показали, що ми повірили у своє майбутнє і готові не просто вижити зі статусом безробітного, а стати успішними і перемогти обставини у житті.

Сьогодні ми справляємо урочистості – 20 років цьому прекрасному закладу – стільки багато гостей і медіа – достойні люди тут працюють, справжні фахівці. Особливу подяку хочемо висловити нашому майстру виробничого навчання – Давидовій Ользі Юхимівні. Дякуємо Вам за Вашу роботу і терпіння! Саме завдяки Вашій праці, я впевнена, про декого з нас ще колись ми прочитаємо в газетах.

Минулого тижня я закінчила роботу над своїм першим костюмом під замовлення в рамках свого стажування і була горда зі своєї роботи і з того що моя клієнтка залишилася задоволеною. Нелегкий це хліб, але дарувати людям радість і красу – хіба може бути щось благородніше?

Дякую за ці нові почуття. Що ви мені подарували, за той досвід – я добре розумію, що це лише початок великого шляху Майстра.

Хочу подякувати і державі – у цей складний час держава знаходить можливості дати нам другий шанс у житті. Я вважаю цей проект одним з найуспішніших проектів державної служби зайнятості. Це прекрасний приклад реальної підтримки людей у час скрути. Як кажуть, не було б щастя, та нещастя помогло.
Будьмо сильні, будьмо щасливі і все у нас буде гаразд! Дякую!

 

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6477424
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2600
2945
10588
6436083
78952
69298
6477424

Ваш IP: 13.59.236.219
На сервері час : 2024-04-25 18:27:45
return_links(3); ?>