До міжнародного дня інваліда

foto1798 1 1323066015До міжнародного Дня інваліда, який визначається 3 грудня, слухачі Рівненського ЦПТО відвідали Рівненський обласний центр професійної реабілітації інвалідів, що знаходиться у селі Олександрія. Візит було організовано за ініціативи заступника директора РЦПТО з навчально-виробничої роботи Руслани Бодренко. Слухачі під керівництвом майстра виробничого навчання Анни Зотік, що навчаються за професією «перукар», завітали до закладу, щоб подарувати інвалідам свято.

 

У двох кімнатах було розгорнуто імпровізований салон краси, де чотирнадцять майбутніх перукарів протягом кількох годин стригли усіх бажаючих а також виконували стильні укладки до святкового концерту з вечірньою дискотекою. Чоловіки отримали модні стрижки, виконані із елементами фігурного виголювання машинкою. Жінки – стрижки та укладки на волосся різної довжини, накручування на різні плойки, бігуді, зачіски з елементами плетіння. Загалом послугами майстрів скористалися близько п’ятдесяти чоловік.

 

Анна Зотік відмічає, що задоволеними залишилися усі. Слухачі – тим, що дійсно змогли подарувати своїм клієнтам святковий настрій. Підопічні центру реабілітації – професійно виконаними стрижками та зачісками. Окрім цього, велике зацікавлення викликали самі освітні послуги ЦПТО. Адже у нас навчаються у тому числі люди з обмеженими можливостями, причому навчання відбувається і за індивідуальною формою.

Самі майбутні перукарі зізнаються, що цей день був для них не тільки професійним уроком. Адже часто люди жаліються на життя, переживають кризи, відчай. Дивлячись на героїзм людей, що проходять реабілітацію у Олександрійському центрі, розумієш, що кожну хвилину життя потрібно сприймати так, як сприймають його вони, радісно і легко.

У благодійній акції взяли участь слухачі груп № 275, 276:

Волощук Олександра,
Костюк Людмила,
Гнідець Тетяна,
Лінник Ірина,
Коротчук Ольга,
Васильчук Тетяна,
Мозоль Євгенія,
Біла Наталія,
Потап’євич Ростислав,
Клапощук Леся,
Кошуба Наталія
Бугай Ольга,
Куровська Тетяна,
Харкович Аліна.

 

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6453934
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2461
2173
17850
6415669
55462
69298
6453934

Ваш IP: 3.144.232.160
На сервері час : 2024-04-19 13:47:23
return_links(3); ?>