Місячник «Співпраця з роботодавцями – запорука успіху» продовжився ще одним заходом, проведеним на базі навчального ресторану відділення з підготовки фахівців з туризму, готельного господарства та ресторанної справи РЦПТО ДСЗ. Цього разу на майстер-клас з приготування кави еспрессо та інших варіацій на основі цього рецепту завітали адміністратори, бармени та бариста найпопулярніших ресторанів Рівного. Також у залі були присутні слухачі РЦПТО, для яких така подія – справжній подарунок до навчального процесу. Провів майстер-клас Роман Гопанчук, менеджер компанії «Gemini», майстер із семирічним стажем роботи, що навчався у італійських бариста.
На початку майстер-класу Роман наголосив, що італійці, як законодавці моди у смаженні кави та приготуванні купажів, презентують точні технології приготування запашного напою, дотримуватися яких повинен кожен бармен, який прагне стати професіоналом і здобути популярність серед клієнтів. Він наголосив, що еспрессо – найбільш популярний напій в усьому світі, на основі рецептури якого готуються також інші різновиди – лунго, амерікано, каппучіно, латте. Але для того, щоб приготувати його бездоганно, необхідно знати безліч тонкощів.