Анонси подій

 *поточна інформація змінюється. Слідкуйте за оновленням
Із 24 лютого 2022 року військове широкомасштабне вторгнення росії спричинило особливі умови роботи.
Заклад освіти не припиняє надавати освітні послуги та запрошує до співпраці роботодавців!                                                     

Народження морквяного папуги. Нотатки кухаря із курсів по вирізанню

 Папуга морквКарвінг – це мистецтво фігурної різки на фруктах, овочах, шоколаді, сирі тощо. В дослівному перекладі з англійської, звідки і пішло саме визначення, карвінг означає «вирізування».

Знавці цієї техніки демонструють справжні витвори мистецтва з продуктів! Нещодавно і майстер виробничого навчання Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ Наталія Тис побувала на навчанні

в столичній Школі карвінгу «Академія успіху».

Вона ділиться враженнями від навчання: «Саме навчання дуже цікаве та захоплююче. Єдине, хотілося б більше занять, особливо для тих, хто лише починає. У мене ж була певна база та основні поняття, тому особливо корисними були окремі деталі та нюанси, які неможливо побачити в інтернеті або ж прочитати в книжці. Як на мене, для подальшого удосконалення майстерності кухаря така практика особливо корисна, адже праця на кухні – це творчість та креатив».

Набуті навички з оздоблення страв смачними фігурними елементами майстер передаватиме слухачам. Адже якою б смачною не була страва, її необхідно правильно та апетитно подати. І від того популярність вашого закладу лише зростатиме.

Перетворення морквини в симпатичну пташку можна подивитися тут

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8378731
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
3989
8672
3989
8328228
3989
177703
8378731

Ваш IP: 216.73.216.148
На сервері час : 2025-09-01 19:33:25

Статистика сайту

  • Перегляди статей : 4679406
return_links(3); ?>