Анонси подій

 *поточна інформація змінюється. Слідкуйте за оновленням
Із 24 лютого 2022 року військове широкомасштабне вторгнення росії спричинило особливі умови роботи.
Заклад освіти не припиняє надавати освітні послуги та запрошує до співпраці роботодавців!                                                     

Майбутні адміністратори вчилися створювати ідеальний сервіс

 DSC 032424 червня у Рівненському ЦПТО ДСЗ відбувся тренінг «Ідеальний сервіс у ресторанному бізнесі». Учасниками тренінгу стали слухачі, які здобувають у навчальному закладі професію адміністратора. Із ними працювали одразу два експерти: бізнес – тренер, організатор багатьох успішних бізнесів і навчальних проектів Марина Вілецька та власниця кейтерингової компанії «Кульбаба» Аліса Хагенбрух. Також у якості експерта була запрошена практикуючий адміністратор Аліна Новацька.

 Захід відбувся за ініціативи заступника директора з навчально – виробничої роботи Руслани Бодренко. Пані Руслана, яка відповідає за співпрацю навчального закладу із роботодавцями, наголосила: «Роботодавці, як основні замовники наших освітніх послуг, задоволені професійним рівнем підготовки випускників РЦПТО. Проте окрім, власне, навичок, ми повинні сформувати у майбутніх адміністраторів розуміння того, як виглядає ідеальний сервіс у закладах індустрії гостинності. Адже саме адміністратори керують лінійним персоналом і створюють ту неповторну атмосферу, яка і приваблює клієнтів до ресторанів, кав’ярень, барів, піцерій. Тому ми вирішили застосувати інноваційний метод навчання – тренінг з елементами бізнес – гри. Оскільки саме у такий спосіб слухачі найкраще засвоюють певні принципи, підходи у роботі та інструменти. Подібного розуміння важко досягнути за допомогою лекційного формату. Тому ми запросили до співпраці досвідченого бізнес – тренера, практика, роботодавця і власницю кількох бізнесів Марину Вілецьку. Вона багато років працює у сфері надання послуг і має безліч практичних кейсів по створенню ідеального сервісу у будь – якому закладі, діяльність якого пов’язана із сервісним обслуговуванням. Таким чином, ми хочемо оснастити наших слухачів додатковими цінними компетенціями і зробити їх більш конкурентоздатними в очах роботодавців».

Під час тренінгу учасники визначилися із тим, що ж таке ідеальний сервіс у ресторанному бізнесі. Як він впливає на формування лояльності гостей і прибутковість закладу в цілому. Обговорили проблеми, які заважають впровадити ідеальне сервісне обслуговування у рівненських закладах індустрії гостинності. І за допомогою яких кроків можна вирішити ці проблеми, працюючи адміністратором .

Найцікавішими моментами тренінгу, звичайно, були елементи бізнес – гри. Так, в одному із тактів, слухачі встигли побувати у двох ролях. Частина з них отримали завдання зіграти непростих для обслуговування гостей ресторану. Серед отриманих ролей були: агресивний, невпевнений, поспішаючий, економний гості, постійний відвідувач, гість, який любить пожартувати і навіть «істерична дама середнього віку». Інші слухачі зіграли офіціантів, які обслуговували цих гостей. Слід сказати, що усі учасники упоралися зі своїми ролями відмінно, а також отримали масу задоволення і користі. «Офіціанти» засвоїли психологічні прийоми роботи зі складними відвідувачами. А решта - побували в образі гостей ресторану і тепер, за їх зізнаннями, краще розумітимуть, що саме примушує людей поводитися тим чи іншим чином.

DSC 0315Власниця кейтерингової компанії «Кульбаба» Аліса Хагенбрух виступила у якості експерта і розповіла, як організований ідеальний сервіс у найуспішніших ресторанах світу. Вона наголосила на тому, що останнім часом у світі ресторанний бізнес з простих закладів харчування перетворюється на окремий вид мистецтва. Саме тому люди прагнуть піти до ресторану чи кафе, а не вечеряти вдома. Ресторан – це не лише їжа, а і враження, емоції, загалом – щастя. Найактуальніший тренд зіркових світових ресторанів – гастрономічні спектаклі, відвідати які прагнуть навіть гості з інших країн. В успішному ресторані важливе усе: вишуканий смак страв і їх фантазійна подача, інтер’єр, шоу-програма, зовнішній вигляд персоналу, спілкування офіціантів, хостес та адміністратора з гостем. І на все це безпосередній вплив має саме адміністратор.

Тренінг пройшов у теплій, дружній, невимушеній атмосфері. Задоволеними залишилася усі – і учасники, і експерти. Слухачі визнали, що змогли подивитися на професію адміністратора під зовсім іншим кутом і зрозуміли, що адміністратор – ключова фігура у справі сервісного обслуговування гостей. А експерти висловили сподівання, що із високим рівнем підготовки ресторанних фахівців український сервіс має усі шанси стати окремою школою у світовій індустрії гостинності.

{gallery foto/galereya/ADMIN_seminar_}

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8379244
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
4502
8672
4502
8328228
4502
177703
8379244

Ваш IP: 216.73.216.148
На сервері час : 2025-09-01 21:56:25

Статистика сайту

  • Перегляди статей : 4679760
return_links(3); ?>