Анонси подій

 *поточна інформація змінюється. Слідкуйте за оновленням
Із 24 лютого 2022 року військове широкомасштабне вторгнення росії спричинило особливі умови роботи.
Заклад освіти не припиняє надавати освітні послуги та запрошує до співпраці роботодавців!                                                     

У рік новий - із професійним успіхом!

 0 02 05 925d1501a5245734df1f2f62b70a42f0b040788ab6565cb7b22f6f95b402c4c0 fullСправжній передноворічний подарунок зробили собі кухарі-самоучки із Рокитнівщини. Своє вміння, досвід та знання вони успішно продемонстрували на оцінюванні неформального навчання, що його проводить Рівненський центр професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Навчальний заклад надає унікальну нагоду всім бажаючим підтвердити свої кухарські вміння: до послуг претендентів - сучасна навчальна кухня із необхідним обладнанням та інвентарем. Напередодні претенденти подали заявки про бажання скласти іспит і підтвердити свій професійний рівень.

Оксана Царук, Ніна Кінчур та Галина Карповець працюють у дитячому дошкільному закладі смт Рокитне та мають хороший досвід приготування страв. Проте, аби отримати кваліфікаційний розряд, жінки мали показати знання теоретичного матеріалу і продемонструвати свою роботу перед комісією з підтвердження результатів неформального навчання кухарів.

Майя Сульжик, старший майстер виробничого навчання РЦПТО ДСЗ задоволена результатами оцінювання:

  • Усі претенденти продемонстрували високу дисципліну на робочому місці , акуратність у роботі, впевненість під час відповідей та професійність. Оскільки до цього вони не мали кваліфікаційного розряду, то першою сходинкою для усіх є 3-й кваліфікаційний розряд.

0 02 05 25bcf58e9d934cc294ae84543b7601c1e22cd858897f421fa58dfe6bbcc6a6d4 fullГолова комісія - досвідчений рівненський кухар, постійний партнер навчального закладу Аліса Хагенбрух (Кейтерингова компанія «Кульбаба») завжди строго та прискіпливо оцінює роботу кухарів, адже впевнена: на кухні не можна працювати абияк. Рокитнівські кухарі зуміли не лише переконати фахівця, але й подискутували про різні способи ліплення вареників.

Відповідно до білетів кухарі готували суп овочевий з бобовими, котлети рибні, пельмені, галушки, тефтелі, омлет, запечений з кашею та інше.

Страви були смачними, правильно приготовленими та презентованими, з чітким дотриманням кваліфікаційних вимог. Члени комісії одноголосно прийняли рішення присвоїти претендентам відповідний кваліфікаційний розряд.

Отож, свідоцтва про отримання робітничої кваліфікації за результатами неформального професійного навчання за професією «Кухар» 3 розряду стали справжніми бажаними подарунками «під ялинку» для талановитих рокитнівчан.

До слова, рік, що минає, став успішним для багатьох представників професії: 13 кухарів із різних регіонів стали кваліфікованими робітниками. Загалом, за увесь період оцінювання роботи кухарів у РЦПТО ДСЗ свідоцтва державного зразка отримали 25 осіб - представники Львівщини, Волині, Хмельниччини і Рівненщини.

0 02 05 9b18ce1dc6b4279eb9a5db81544a062aa3dec078a1ba2811395a18435fd689b8 full

0 02 05 3fa84457852a43ec6d5529cf109bf8651a650ab4e0ef8a8e6ba23325cddc515f full

0 02 05 eaf2b244db75249ac1e9f13a866a661fff9fdc159e86e6621c09b53321875c30 full

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8405624
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
4726
9896
30882
8328228
30882
177703
8405624

Ваш IP: 216.73.216.132
На сервері час : 2025-09-04 20:31:16

Статистика сайту

  • Перегляди статей : 4697202
return_links(3); ?>