Анонси подій

 *поточна інформація змінюється. Слідкуйте за оновленням
Із 24 лютого 2022 року військове широкомасштабне вторгнення росії спричинило особливі умови роботи.
Заклад освіти не припиняє надавати освітні послуги та запрошує до співпраці роботодавців!                                                     

Кухарі Тернопільщини проявили професійний талант

 DSC 0018Оцінювання результатів неформального навчання кухарів – одна з вагомих переваг Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. І цією унікальною нагодою за період оцінювання скористалися вже 42 претендента, які з тих чи інших причин не мали офіційного підтвердження своєї професійної кваліфікації. Так, з початку року до РЦПТО ДСЗ звернулися і успішно здали іспит 17 кухарів-самоучок із різних куточків України. На останньому підтвердженні свої кухарські здібності демонстрували мешканці Тернопільщини.

DSC 0017 Оксана Черевата із селища Гусятин - мати трьох дітей, має чималий досвід роботи кондитером, завжди мріяла стати кваліфікованим робітником. Робота помічником шкільного кухаря лише сприяла втіленню мрії. Цікаво, що ще перебуваючи на обліку у Гусятинському районному центрі зайнятості, жінка прагнула стати кухарем. Отож, коли у Рівному розпочалося оцінювання результатів неформального навчання за цією професією, фахівці РЦЗ поінформували Оксану Миколаївну про чудову нагоду отримати у сусідній області офіційний документ державного зразка.

DSC 0014Галина Бурак із м. Чортків також здійснила свою мрію. Жінка має досвід роботи на поштовому відділенні, згодом працювала помічником кухаря у одного з підприємців, де й здобула неабиякі вміння і навички, адже страви готували на велику кількість людей.

Обидві жінки поділилися яскравими враженнями від навчальної бази РЦПТО ДСЗ - сучасної кухні, просторого ресторану, обладнаного кондитерського цеху, лабораторії і загалом від навчального закладу і міста Рівне. Позитивний настрій та впевненість у власних силах допомогли достойно проявити професійні якості перед кваліфікаційною комісією.

DSC 0013Старший майстер виробничого навчання РЦПТО ДСЗ Майя Сульжик зауважує, що претенденти серйозно підготувалися, майстерно впоралися із теоретичними і практичними завданнями. Апетитними та смачними були пельмені, вареники, супи, котлети, м'ясний рулет із начинкою, солодкий омлет та омлет з кашею!..

Голова комісії, постійний партнер навчального закладу, досвідчений кухар, власник Кейтерингової компанії «Кульбаба» Аліса Хагенбрух задоволена професійним рівнем претендентів. Вона відзначила особливо вдалі смакові якості страв, відповідальне і акуратне ставлення кухарів до роботи, а головне - любов до обраної справи. Вона привітала жінок із успіхом і вручила документи державного зразка.

Кваліфіковані кухарі відтепер мають ширші можливості професійного і кар’єрного росту.

Довідково

Якщо Ви маєте досвід роботи та бажаєте отримати документ державного зразка, підтвердивши кваліфікацію кухаря, - звертайтеся до Рівненського центру професійно-технічної освітим державної служби зайнятості.

Наші контакти:

м. Рівне, вул. Підкови,17а (навчальне відділення)

0362 68 33 49 (старший майстер виробничого навчання Сульжик Майя Степанівна).

1 1

DSC 0009

DSC 0006

DSC 0010

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8431551
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2106
7389
2106
8374741
56809
177703
8431551

Ваш IP: 216.73.216.134
На сервері час : 2025-09-08 03:09:05

Статистика сайту

  • Перегляди статей : 4718253
return_links(3); ?>