Анонси подій

 *поточна інформація змінюється. Слідкуйте за оновленням
Із 24 лютого 2022 року військове широкомасштабне вторгнення росії спричинило особливі умови роботи.
Заклад освіти не припиняє надавати освітні послуги та запрошує до співпраці роботодавців!                                                     

Досвідчені кухарі з Рівного та Волині підтвердили професійну кваліфікацію

DSC 0028У Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості відбулося чергове оцінювання результатів неформального навчання кухарів. Двох претенденток – із м. Рівного та Волині - до навчального закладу направили центри зайнятості. Каріна Басюк та Жанна Вантєєва продемонстрували кваліфікаційній комісії добру теоретичну підготовку, хороші практичні навички із приготування страв та вміння презентувати свої роботи. Досвідчені майстри-кухарі з числа роботодавців спостерігали за роботою претенденток, оцінювали кожну страву, давали професійні поради. Голова комісії Аліса Хагенбрух зазвичай ділиться із кухарями своїм досвідом, не оминає нагоди поспілкуватися із кожним, аби підказати та направити на кращий результат.

За словами старшого майстра РЦПТО ДСЗ Майї Сульжик, це вже 70-те оцінювання роботи кухарів-самоучок, яке навчальний заклад проводить на своїй базі. До послуг претендентів - сучасні навчальні «гарячий цех» із сучасним технологічним обладнанням, посуд, інвентар, ресторан. Унікальною нагодою отримати свідоцтво про професійну кваліфікацію в РЦПТО ДСЗ скористалися претенденти із Рівненщини, Хмельниччини, Закарпаття, Львівщини, Волині, Тернопільщини, Запоріжжя, Житомирщини. На сьогодні 65 кухарів успішно підтвердили результати неформального навчання і отримали можливість вже у статусі кваліфікованих кухарів працювати на своїх робочих місцях.

Серед членів комісії на останньому іспиті – провідний шеф-кухар Рівненщини Олександр Медведь (гастрокафе LOK) та Надія Чміль (ДНЗ «Рівненське вище професійне училище

ресторанного сервісу і торгівлі»). Оцінювали якість приготування юшки картопляної з бобовими, битків м’ясних, шніцеля м’ясного, тушкованої капусти, смаженої картоплі з яйцем, українських галушок. Усі страви смакували, подача виконана на хорошому рівні, дотримано рецептур та технології приготування. Приємно, що кухарі працюють із любов’ю, відповідально та акуратно. Отож, за результатами оцінювання неформального навчання їм було вручено свідоцтва державного зразка.

 DSC 0043

 DSC 0050

 DSC 0053

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8451932
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
571
6924
22487
8374741
77190
177703
8451932

Ваш IP: 216.73.216.125
На сервері час : 2025-09-10 02:11:31

Статистика сайту

  • Перегляди статей : 4735414
return_links(3); ?>