Анонси подій

 *поточна інформація змінюється. Слідкуйте за оновленням
Із 24 лютого 2022 року військове широкомасштабне вторгнення росії спричинило особливі умови роботи.
Заклад освіти не припиняє надавати освітні послуги та запрошує до співпраці роботодавців!                                                     

Дуальне навчання кухарів у дії. Відчуйте різницю та отримайте насолоду! (епізод 3)

0 02 04 ec9c5f6d4dd1f6bc37a48dde70ecaf39514c4f16c1ec9f4028f6aa1802ccfa95 bb0ef046На навчальній кухні-лабораторії Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості особливе пожвавлення. Тут працюють слухачі - майбутні кухарі. Їм неабияк поталанило: сам шеф-кухар гастрокафе «LOK» Олександр Медведь опікується їхнім виробничим навчанням! Нова форма підготовки кваліфікованих робітників у РЦПТО ДСЗ – з використанням елементів дуальної форми навчання – затребувана і перспективна, адже дозволяє максимально влучно навчати слухачів для роботодавців та враховувати сучасні тенденції і вимоги ринку. Так, відоме рівненське гастрокафе спільно із навчальним закладом буквально «інвестують» у кухарів з тим, аби вже завтра поповнити свої кадри справжніми професіоналами, адаптованими до виробничого процесу.

Суть даного виробничого навчання полягає у наступному: частина навчання відбувається на базі виробничого комплексу РЦПТО, а інша – це майданчики роботодавця, де слухачі працюють нарівні з досвідченими кухарями, задіяні у виробничому процесі, самостійно виконують непрості завдання. Презентовані страви яскраво і переконливо свідчать про достойний рівень підготовки та переваги дуального навчання.

Олександр Медведь прихильник цікавих, незвичних, апетитних і несподіваних подач страв. Під його керівництвом кухарі-початківці навчилися готувати улюблені «Борщ червоний»; «Крем-суп грибний з брускетами з білого хліба»; «Мідії під томатним соусом з червоною ікрою та кроповим спонжем»; «Філе хека з ламінарією та імбирним чатні»; «Свинний стейк із кукурудзою-гриль та печеними овочами». Гостям смакуватимуть «Риба запечена під вершковим соусом зі спаржею»; знаменита «Котлета по-київськи з картопляним пюре та соусом «тар-тар», а також «Качина грудка під винним соусом з салатом мікс та полуничним мармеладом»; «Пивна тарілка» (брускети з чорного та білого хліба, соус томатно-гострий, соус «тар-тар», цибулеві кільця в клярі, курячі крильця фрі). Ну і звісно – десерт «Штрудель яблучний з родзинками під вершково-полуничним кремом».

0 02 05 9d81456b2829b29b3e2af31ccc6474d35d721f405f92ee76d6360e0411a8ec36 9d75ddde

0 02 09 fca7585d2670e8ef2978dda1ff4507d58c26819f0107e483fba02c6460744a8d 7ec4dba  DSC 0013

Кухарі тісно працюють із своїм майстром виробничого навчання, майбутнім шефом Олександром Медведем, а отже здобувають справжній кухарський досвід та отримують справжню наснагу у професійній роботі.

Відчуйте насолоду і Ви!

DSC 0007

Більше фото на офіційній сторінці у Фб!

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8451633
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
272
6924
22188
8374741
76891
177703
8451633

Ваш IP: 216.73.216.125
На сервері час : 2025-09-10 01:09:43

Статистика сайту

  • Перегляди статей : 4735169
return_links(3); ?>