Анонси подій

 *поточна інформація змінюється. Слідкуйте за оновленням
Із 24 лютого 2022 року військове широкомасштабне вторгнення росії спричинило особливі умови роботи.
Заклад освіти не припиняє надавати освітні послуги та запрошує до співпраці роботодавців!                                                     

Найбільше кухарів, що у Рівному підтверджують результати неформального навчання, на Львівщині

DSC 0035До Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості звертаються кухарі-самоучки з усіх куточків України. Саме цей навчальний заклад отримав право оцінювати результати неформального навчання осіб, що мають практичні навички і знання з кухарської справи. Так склалося, чимало робітників різних закладів працює нині без відповідних документів про професійну освіту. Все частіше роботодавці та й самі кухарі прагнуть змінити ситуацію, підтвердити робітничу кваліфікацію, отримати новий статус і нові можливості, тому й звертаються до навчального закладу державної служби зайнятості На базі навчально-виробничого комплексу РЦПТО, що на вул. І.Підкови,17а у Рівному, претенденти готуються до здачі теоретичного матеріалу та виконують кваліфікаційну роботу – готують кваліфікаційні страви на відповідний розряд. Такий іспит триває 2 дні. За його ходом спостерігає досвідчена кваліфікаційна комісія із числа роботодавців та педагогів. Після здачі тестів претендент на навчальній кухні-лабораторії, строго дотримуючись рецептур та відповідно до меню, працює над практичним завданнями.

70-й претендент, кухар Клітна Руслана приїхала із м. Броди Львівської області.

Жінка поділилася, що працювала у сфері торгівлі, згодом була підприємцем, а тепер планує працювати у дитячому закладі. Отож, їй необхідно офіційно підтвердити вміння і знання, отримати кваліфікаційний розряд та свідоцтво. Смачні страви, оперативність, мобільність, акуратність та висока відповідальність – ось якості 35-річної дружини військовослужбовця, мами двох дітей та відмінного дитячого кухаря.

DSC 0006

Якісно приготовлені та чудово презентовані овочевий суп із бобовими, рибні котлети, картопляне пюре, пельмені та солодкий омлет, а також знання та впевненість претендента відзначили голова та члени кваліфікаційної комісії – Аліса Хагенбрух (Кейтерингова компанія «Кульбаба»), Надія Юрчук та Олена Самолюк-Холодова (викладачі спецпредметів Рівненського кооперативного економіко-правового коледжу).

DSC 0009

Старший майстер РЦПТО, секретар комісії Майя Сульжик із задоволенням коментує: «Найбільша кількість кухарів-самоучок приїжджає саме із Львівщини. Приємно, що люди знають про нас, наважуються підтвердити кваліфікацію, прагнуть офіційного статусу кухаря. У нас створено чудові умови для підготовки і виконання кваліфікаційної роботи, із претендентами працюють досвідчені майстри виробничого навчання». Отож, команда професіоналів зростає. Долучайтеся! Подавайте заявки у центри зайнятості, телефонуйте або пишіть до Рівненського центру ПТО ДСЗ:

м. Рівне, вул. Пирогова,8 або м. Рівне, вул. І.Підкови,17а,

0362 68 37 95 або 0362 68 33 49 (Сульжик Майя Степанівна);

ел.пошта: cpto@cpto.rv.ua

DSC 0021

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8452875
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1514
6924
23430
8374741
78133
177703
8452875

Ваш IP: 216.73.216.125
На сервері час : 2025-09-10 06:02:10

Статистика сайту

  • Перегляди статей : 4736090
return_links(3); ?>