Анонси подій

 *поточна інформація змінюється. Слідкуйте за оновленням
Із 24 лютого 2022 року військове широкомасштабне вторгнення росії спричинило особливі умови роботи.
Заклад освіти не припиняє надавати освітні послуги та запрошує до співпраці роботодавців!                                                     

Наша мета - професіоналізм

Розвиток ринкових відносин в нашій країні витиснув багаторічну монополію у сфері ресторанного сервісу. Сьогодні громадське харчування має чимало нових можливостей. Кожний власник таких підприємств має на меті забезпечити прибутковість свого бізнесу. Тому зникли назавжди обмежений асортимент і традиційно ненав’язливий сервіс. І в ресторанному бізнесі розпочалася реальна конкуренція за споживача, готового оплачувати пропоновані кулінарні шедеври і справжній сервіс. Отже, зрозуміло, що ресторанний бізнес вимагає професіоналізму. Потрібні працівники які володіють класичною і сучасною технологією, чітко дотримуються вимог до якості продукції.IMG 6851

Саме такі знання та вміння отримані під час теоретичного та виробничого навчання демонструють наші слухачі, які проходять практику на підприємствах громадського харчування міст Рівного та Луцька.

Позитивну оцінку роботи у власника отримав слухач Валерій Скиданенко, який проходить практику в кафе " SHOV BASILIK". Йому запропоновано подальше працевлаштування.

Такі ж пропозиції отримали Людмила Малінкіна, яка проходить практику в ресторані грузинської кухні "Виноград", Світлана Савлюк - в кафе "Фазер", Богдан Шевчук - в кафе "Географія", Ольга Загурська – в кафе "Фламінго", Юлія Полякова - в кафе "Двір", Олег Гопанюк та Ольга Семич - в кафе "Сопрано".IMG 6848

Відрадним є те, що наші слухачі вміло працюють на новітньому кухонному обладнанні, готові готувати не тільки українські а й страви інших країн, що користуються попитом у споживачів. Крім того, більшість з них демонструють творчий підхід, забезпечуючи при цьому високу якість продукції.

Отже, на виробничій практиці у слухачів відбувається не тільки закріплення набутих знань, вмінь та навичок, але й їх подальше вдосконалення. Адже їх завдання стати професіоналами у ресторанному бізнесі та бути конкурентоспроможними на ринку праці.IMG 6849

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8455915
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
4554
6924
26470
8374741
81173
177703
8455915

Ваш IP: 216.73.216.125
На сервері час : 2025-09-10 17:09:41

Статистика сайту

  • Перегляди статей : 4738211
return_links(3); ?>