Анонси подій

 *поточна інформація змінюється. Слідкуйте за оновленням
Із 24 лютого 2022 року військове широкомасштабне вторгнення росії спричинило особливі умови роботи.
Заклад освіти не припиняє надавати освітні послуги та запрошує до співпраці роботодавців!                                                     

Кухарка з Волині підтвердила кваліфікацію у Рівному

DSC 0011Танчева Лілія, направлена до Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Іваничівською районною філією Волинського обласного центру зайнятості для підтвердження результатів неформального навчання за професією «Кухар», добре впоралася із завданням.

За словами секретаря комісії з оцінювання результатів неформального навчання кухарів Ольги Гонти, жінка на навчальній кухні-майстерні РЦПТО продемонструвала відмінну організованість, добре адаптувалася до «тимчасового» робочого місця, спритно користувалася приладами, інвентарем, обладнанням, проявила акуратність та відповідальність. Оцінювали страви у навчальному ресторані. Її технологічна карта складалася із наступних страв: суп овочевий з бобовими, м’ясні битки із картопляним пюре, риба тушкована з овочами, пельмені, налисники солодкі з сиром.

Смачні та якісні страви, правильно підібрані інгредієнти, чудові смакові якості, вдала презентація – ось критерії, за якими оцінювалася практична робота претендентки. Напередодні, волинська кухарка підтвердила також і знання теоретичного матеріалу. У тестовому режимі вона відповіла на усі питання професійного курсу.

Голова кваліфікаційної комісії, постійний партнер навчального закладу Аліса Хагенбрух (Кейтерингова компанія «Кульбаба») та членкині комісії Олена Самолюк-Холодова і Надія Юрчук привітали кухарку із виваженим вибором професії. Її майбутнє робоче місце – шкільна їдальня, отож, страви мають бути не лише корисні та якісні, але й смачні та привабливі! Саме такими їх бачить і Лілія Миколаївна, адже любить готувати. І вміє! І це вже підтверджено на офіційному рівні: 3-й кваліфікаційний розряд кухаря – достойний рівень для самоучки!

DSC 0001

DSC 0006

DSC 0008

DSC 0009

До слова, з початку року до Рівненського ЦПТО ДСЗ звернулося 26 претендентів, 25 з яких підтвердили свій кваліфікаційний рівень.

Вмієте і любите готувати, прагнете робити це на професійному рівні, дбаєте про професійне зростання і кар’єрний ріст? Вам – до Рівненського ЦПТО ДСЗ!

Наші контакти:

0362 68 33 49, м. Рівне, вул. Івана Підкови,17А, навчально-виробничий комплекс (старший майстер Сульжик Майя Степанівна).

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8460254
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1711
7182
30809
8374741
85512
177703
8460254

Ваш IP: 216.73.216.125
На сервері час : 2025-09-11 04:15:57

Статистика сайту

  • Перегляди статей : 4744413
return_links(3); ?>