Анонси подій

 *поточна інформація змінюється. Слідкуйте за оновленням
Із 24 лютого 2022 року військове широкомасштабне вторгнення росії спричинило особливі умови роботи.
Заклад освіти не припиняє надавати освітні послуги та запрошує до співпраці роботодавців!                                                     

Майбутні кондитери Рівненщини «приборкують» желе

0 02 05 d3cc84c07ede3c0ee66c06d9e828e9353e00abcecbb722ac143c2b9f06f05c44 6ddfc347#професії_рівне_цпто
Кухні усіх народів пропонують кондитерські смаколики – мармелад, суфле, зефір, желе... Вони приваблюють барвистими орнаментами, цікавими формами та, звісно ж, вишуканими смаками. Такі апетитні та яскраві вироби з’являються у кондитерських цехах, де працюють кваліфіковані робітники. І тут фантазіям та творчості немає меж!

У групі слухачів, що навчаються на базі навчально-виробничого комплексу за професією «Кондитер» щоразу нові досягнення. Виробниче навчання – це як дослідницька робота: відкриваєш нове, випробовуєш незвідане, експериментуєш... Майстер виробничого навчання Світлана Рибачок поділилася: «Із кожним заняттям майбутні кондитери стають на крок ближче до майстерності. Цікава та «капризна» тема «Приготування желе та прикрас із нього» не злякала слухачів, а навпаки додала професійного азарту та наснаги!».

На занятті слухачі вчилися працювати самостійно, моделювати та фантазувати, проте усі чітко знали властивості желатину та агару, а отже ласощі вдавалися.

0 02 05 1f3dec871aa7c31d0b063ea19be76ef8021dcdd1c270f259fc65c0153ce471bc 12d93378

0 02 05 9a2ca4fdd33575deb2b8dde48c15e3a7b9c0a3dcba5fb6a6539fc077831f87c7 e5325035

0 02 05 9dfaeceda5366f1e48c7ea3550159127f86b33a3e4c75801042c3bfedd1616d8 6eb33c75

0 02 05 c85d48b5bba5fcb902e22bb0e7606e19d8e26cb0bef8bdc10800d34da267b0b1 d6505c10

0 02 05 dd3cdd95d5b84ac3f984c4bf7fe298b307f3b38bfa3f4a5bbeeaf3fcd8ef67f0 fde78ebb

Переконливим результатом виробничого навчання кондитерів стали чудові творіння: аперитив-желе із шампанського (святкові келихи), мусовий торт, пташине молоко, панакота і м’ясне желе із солоною начинкою. Відмінна робота, важливий досвід і нове натхнення!

0 02 05 48ebd76ade8863b187e2b5778dfcb8beb8a53324a1f93bfd5215de04405033f1 4d67ee8d 0 02 05 9630953d24e421995977192c546f381a4717b252074d00a9d91c4c6a2a12e5ce 67d5e907

0 02 05 31627202e369013015384bb397a2712c06939ec7e1c27e5ae75c50f64edec373 fef59421

0 02 05 c43ac5724fe232e3269f50a2e90520a56c4d1781ed2819611427aac165f04256 394219e3

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8499432
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
7730
11862
69987
8374741
124690
177703
8499432

Ваш IP: 216.73.216.125
На сервері час : 2025-09-14 12:50:52

Статистика сайту

  • Перегляди статей : 4772393
return_links(3); ?>