Анонси подій

 *поточна інформація змінюється. Слідкуйте за оновленням
Із 24 лютого 2022 року військове широкомасштабне вторгнення росії спричинило особливі умови роботи.
Заклад освіти не припиняє надавати освітні послуги та запрошує до співпраці роботодавців!                                                     

Бармени з Рівненщини потішили літніми коктейлями

Богдан Данилюк Березн РФ Кокт#бармен_рівне_цпто

Державна кваліфікаційна атестація слухачів, що здобувають професію «Бармен», - це завжди маленьке шоу. Самостійна робота на барі, презентація кваліфікаційних виробів, комунікації із «клієнтами», бездоганна оперативність, охайний, привітний вигляд, незмінна усмішка...

Майстерність нинішніх випускників, що 3,6 місяця навчалися на базі навчально-виробничого комплексу Рівненського центру ПТО ДСЗ (м. Рівне, вул. І.Підкови,17А), оцінювали педагоги та роботодавці. Вчорашні безробітні із Здолбунівщини, Дубнівщини, Рокитнівщини, Березнівщини, Сарненщини, міст Вараша і Рівного здобули сучасну, цікаву та перспективну робітничу професію!

Майстер виробничого навчання Едуард Фесюк свого часу і сам навчався в РЦПТО, отож розуміє кожного із випускників та вболіває за їхню подальшу самореалізацію.

Під час виробничої практики, що відбувалася на базах партнерів закладу освіти (зокрема, ГРК «Підкова») та у навчальному ресторані, слухачі здобули цінні практичні навички, вивчили професію «зсередини», опанували мистецтво обслуговування відвідувачів бару та навчилися організовувати своє робоче місце. Чудову школу слухачі-початківці проходять на навчальній базі РЦПТО. До їхніх послуг сучасний навчальний бар, укомплектований ріжковою кавомашиною, професійним барним блендером, льодогенератором, барним міксером для молочних коктейлів, апаратом для приготування кави «по-східному», льодоподрібнювачем... Тут є відмінний барний інвентар - шейкер, джигер, сквізер, ример, сифон та інше.

0 02 05 bbc2ba7ecf619b30396d57b97e244f053df5932401f3d198017a7abd0a00bfe4 e72f211727f1bf63

Богдан Данилюк

Як поділилася супроводжуюча групи Ольга Гонта, на ДКА майбутні бармени презентували свої кваліфікаційні роботи - освіжаючі безалкогольні та міцні напої: молочний коктейль, Джин-тонік, безалкогольне мохіто, коктейль «Біла леді», шот «Дядя Вася», пікантний коктейль «Слизький сосок», офіційний коктейль барменів «Текіла санрайз», коктейль для мотоциклістів «Sidecar», традиційну «Викрутку»... Цікавими були й історії виникнення напоїв. Загалом, бармен і є символічним екскурсоводом у світ смаків. Мистецтво зацікавити відвідувачів бару, поділитися легендами, підтримати розмову, «закохати» та завоювати... і є важливою професійною якістю господарів бару. Саме ці комунікаційні особливості стають вирішальними у співбесідах із роботодавцями. Отож, на іспиті оцінюються і професійні якості барменів.

0 02 05 6b113fc8097ab504af58a4b87c680c1942252860dc6b3fbАнастасія Казанцева Рівне МЦЗ Джин тонік

Іван Шостак Вараш МРФ Біла леді

Любов Шевчук Сарненс РФ Кокт Слизький сосок

Ольга Богуцька Рокитнівська РФ Безалк мохіто

0 02 05 1875e0cac424adedbe075c0c8169790c193ea6a62c1db302f503b1dc4a87f890 6bc7757cc026d168

Із успішним завершенням професійного навчання випускників привітала заступниця директора РЦПТО ДСЗ Руслана Бодренко. Вона вручила барменам свідоцтва державного зразка.

0 02 05 52f6a3cbfb5fc7e176d95ad97a5be846b8de6770662ad539806b328896e6bf1a 7fa1118f5ed9c231

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8494260
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2558
11862
64815
8374741
119518
177703
8494260

Ваш IP: 216.73.216.125
На сервері час : 2025-09-14 05:06:48

Статистика сайту

  • Перегляди статей : 4768226
return_links(3); ?>