Анонси подій

 *поточна інформація змінюється. Слідкуйте за оновленням
Із 24 лютого 2022 року військове широкомасштабне вторгнення росії спричинило особливі умови роботи.
Заклад освіти не припиняє надавати освітні послуги та запрошує до співпраці роботодавців!                                                     

У Рівному професійну майстерність підтвердив спадковий кухар із Житомирщини

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

зображення viber 2022 06 29 11 14 59 36332-річний Вадим Товстокор із міста Бердичів Житомирської області з кухнею «на ти» із 15 років. Його батько - кваліфікований кухар, тітка – технолог. Отож, як не крути, а професію полюбив, зрозумів, прийняв та не зміг зрадити, навіть здобувши інший фах. Став юристом, згодом управлінцем, проте кухня приваблювала та надихала.

Професійний досвід пана Вадима – це робота помічником кухаря, су-шефом, шеф-кухарем, бренд-кухарем. Відмінні комунікації майстер здобував і в бердичівських закладах, і у столичних. У Києві переймав досвід іноземних представників високої кухні. Як розповів претендент, він «шефив» у 11 ресторанах, знається на організації професійної роботи, роботі з персоналом, робочих процесах, програмуванні, вміє тримати комунікацію «кухня – зал», вивчав тайминг, знається на технологічних картах.

#неформальне_навчання_рівне_цпто #неформальне_кухар_рівне_цпто #кваліфікація_кухаря_рівне_цпто

Кухар любить готувати м’ясні страви, а із солодкого – медівник із 12 тоненьких коржів.

Із таким професійним портфоліо приїхав до Рівненського центру ПТО ДСЗ претендент на підтвердження кваліфікації кухаря. І він блискуче здав іспит. Тепер бердичівський майстер має офіційний документ про професійну освіту – свідоцтво державного зразка. Працюватиме ще натхненніше та активніше, адже має велику сім’та дбає про неї.

На оцінювання результатів свого неформального навчання Вадим Товстокор представив вироби згідно технологічної карти: суп картопляний з грибами, омлет з овочами, шніцель рибний з картоплею смаженою, котлету м’ясну з макаронними виробами. Додатково порадував кваліфікаційну комісію вишуканою стравою - Брускета з гуакамоле та Медальйони.

зображення viber 2022 06 29 11 14 58 763

222

Контакти закладу освіти: 0362 68 37 95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua , а також у  Telegram  Instagram  Facebook  YouTube

З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області, в Telegram https://t.me/PidtrimkaDcz16Rivne або за телефоном +38096-539-53-59.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8482699
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2859
8475
53254
8374741
107957
177703
8482699

Ваш IP: 216.73.216.125
На сервері час : 2025-09-13 10:37:28

Статистика сайту

  • Перегляди статей : 4762462
return_links(3); ?>