Анонси подій

 *поточна інформація змінюється. Слідкуйте за оновленням
Із 24 лютого 2022 року військове широкомасштабне вторгнення росії спричинило особливі умови роботи.
Заклад освіти не припиняє надавати освітні послуги та запрошує до співпраці роботодавців!                                                     

Візитна картка закладу

Наближаємо Перемогу! Працюємо заради Миру!

Безробітна Софія Марк за направленням Костопільського управління Рівненської філії обласного центру зайнятості протягом 2,5 місяця навчалася за професією «Бармен» 4 розряду за дистанційною технологією. Софія нещодавно закінчила загальноосвітній навчальний заклад, тож професія бармена – перша сходинка у її трудовій біографії.

На запитання чому їй захотілося здобути саме цю професію Софія Марк усміхається:
- Подобається кафе «Cofesiti», що знаходиться у Костополі: тут цікавий сучасний інтер’єр, панує затишок, тому люди люблять тут бувати. А щодо професії, то мені імпонує той особливий шарм, з яким професійний бармен виконує свою роботу, довірча атмосфера, що встановлюється між ним і відвідувачем. До речі, крім обов’язків бармена паралельно працюватиму ще й баристою. Готуватиму модні зараз так звані бульбашкові чаї або, як на них ще кажуть, – бамблчаі.

Протягом навчання зі слухачкою ґрунтовно попрацювали викладачі Рівненського навчального центру Олеся Анатоліївна Вознюк та Валентина Миколаївна Зубік. Софія Марк добре засвоїла знання з предметів «Технологія приготування змішаних напоїв», «Організація та обслуговування в ресторанах», «Устаткування підприємств ресторанного господарства». «Товарознавство харчових продуктів», «Облік, звітність та калькуляція», «Санітарія та гігієна». А от виробничу практику слухачка проходила за місцем майбутньої роботи.

Професію бармена відносять до типу професій «людина-людина», бо головним предметом праці для нього є відвідувач, який прийшов у ресторан, кафе чи бар, а головною метою його праці є оперативне обслуговування відвідувачів та розрахунок з ними. Дуже часто цей фах вимагає від працівника особливих рис: вміння інтелігентно і врівноважено спілкуватися з клієнтом, підтримувати контакти з людьми, розумітися на їх індивідуальних смакових вподобаннях, він повинен володіти мистецтвом приготування різноманітних алкогольних та безалкогольних коктейлів, розумітися на секретах їх рецептури й ефектній презентації напоїв. Дуже важливими для представників цієї професії є уважність, хороша пам'ять, охайність та естетичний смак. І дуже часто буває так, що саме бармен стає візитівкою закладу відпочинку і до нього щоразу повертаються клієнти, щоб відчути особливу товариську ауру.

 

Більше інформації про формування груп та умови навчання – на офіційному сайті   https://www.cpto.rv.ua

Контакти закладу освіти: 0362-68-37-95, ел.пошта cpto@cpto.rv.ua,
а також у   Telegram  Instagram  Facebook  YouTube
З питань реєстрації та направлення на професійне навчання звертайтеся до найближчого підрозділу служби зайнятості Рівненської області ,
aбо за телефоном +38096-539-53-59.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8470562
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
12019
7182
41117
8374741
95820
177703
8470562

Ваш IP: 216.73.216.125
На сервері час : 2025-09-11 22:09:19

Статистика сайту

  • Перегляди статей : 4752961
return_links(3); ?>