Анонси подій

 *поточна інформація змінюється. Слідкуйте за оновленням
Із 24 лютого 2022 року військове широкомасштабне вторгнення росії спричинило особливі умови роботи.
Заклад освіти не припиняє надавати освітні послуги та запрошує до співпраці роботодавців!                                                     

Майстер-клас від італійського ресторатора (+ відео)

    

DSC 0533Ідея організовувати майстер-класи від кращих кухарів виникла в РЦПТО невипадково. Перший майстер – клас з молекулярної кулінарії із вдячності до навчального закладу презентував слухачам за професією «кухар» успішний майстер, випускник РЦПТО Роман Шелуха. Роман довгий час працював у багатьох країнах світу, різних ресторанах, розвиваючись та експериментуючи, у тому числі – у напрямку молекулярної кулінарії.

Перший досвід виявився вдалим, тому традиція проводити майстер-класи від досвідчених кулінарів отримала свій розвиток. Минулого року група безробітних могла опанувати мистецтво приготування суші під час майстер-класу, презентованого кейтеринговою компанією «Кульбаба». Захід, організований і проведений на найвищому рівні, привернув увагу місцевої преси, що стало ще одним аргументом на користь такого формату роботи. Адже подібні події не лише підвищують рівень майстерності слухачів, але й слугують приводом для популяризації навчання дорослих в цілому.

 

Днями відбувся ще один майстер – клас, цього разу від італійського ресторатора Андреа Піраса. В Італії синьор Пірас був власником кількох ресторанів, проте закрив їх, вирішивши переїхати до України. Він живе в Рівному близько двох років, одружився і повертатися до Европи не збирається. Адже упевнений, що Україна – країна великих можливостей, особливо зараз.  Відтак, Андреа вирішив продовжити кулінарну кар’єру вже в Рівному. Українська кухня йому подобається, проте частувати клієнтів власного ресторану він збирається стравами італійської кухні. І звісно ж, для організації власної справи потребуватиме якісно підготовленого персоналу. Тому із радістю пристав на пропозицію заступника директора з навчально-виробничої роботи Руслани Бодренко про проведення майстер-класу для безробітних. Окрім слухачів РЦПТО майстер-клас мали можливість спостерігати представники місцевої преси.

Майстер – клас з приготування різото з кабачками цукіні та базиліком  відбувся на базі відділення з підготовки фахівців сфери туризму, готельного господарства та ресторанної справи.  Рецепт був обраний найпростіший, з огляду на те, що попрактикуватися у приготуванні страви пропонувалося початківцям. Треба сказати, слухачі впоралися з завданням блискуче – їхні страви не відрізнялися за смаком від страви, приготованої маестро. За результатами заходу було досягнуто домовленостей про подальшу співпрацю із Андреа Пірасом.

 

{youtube}Jp-w11mFReM{/youtube}

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8400172
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
9170
11351
25430
8328228
25430
177703
8400172

Ваш IP: 216.73.216.18
На сервері час : 2025-09-03 20:37:36

Статистика сайту

  • Перегляди статей : 4691881
return_links(3); ?>