Анонси подій

 *поточна інформація змінюється. Слідкуйте за оновленням
Із 24 лютого 2022 року військове широкомасштабне вторгнення росії спричинило особливі умови роботи.
Заклад освіти не припиняє надавати освітні послуги та запрошує до співпраці роботодавців!                                                     

Навчилися смачно готувати і тепер мають роботу

     сайт-кухаріDSC 0157Уже традиційно під час державної кваліфікаційної атестації кухарів роботодавців запрошують не тільки проекзаменувати теоретичні знання випускників, але й побути дегустаторами. От і 7 грудня представники ресторанів «Egoista» та «Мелроуз», а також приватні підприємці, які провадять свою діяльність у сфері громадського харчування, куштували страви під час підсумкового іспиту кухарів-початківців. 13 безробітних, спрямованих на навчання центрами зайнятості Рівного, Здолбунівського, Костопільського, Рівненського районів, а також Краматорська Донецької області, звітувалися про набуті знання та практичні навички.

    сайтпропонуютьDSC 0050 Строгим екзаменаторам сподобалися равіолі з сиром та перепелиними яйцями, представлені Іваном Вознюком. До речі, йому запропонували роботу у ресторанно-оздоровчому комплексі «Підкова». Членам комісії також припали до смаку м’ясні кекси з перепелиними яйцями Юрія Болотнюка та пиріг з гарбуза Олександра Бодопроста. Олександр під час іспиту показав видану майже 100 років назад книгу з кулінарії, у якій і розшукав рецепт для своєї кваліфікаційної роботи. сайтдеруниDSC 0107

     Підприємець Григорій Ящук запросив на роботу трьох слухачів: Тетяну Грищенко, Валентину Яшук та Андрія Ящука. Матимуть роботу у шкільних їдальнях, де проходили виробничу практику, ще троє випускників.

     За словами майстра виробничого навчання Наталії Тис, у центрі прагнуть навчити кухарів працювати із сучасним устаткуванням, дають можливість участі у майстер-класах провідних кухарів міста, навчають сучасним способам оформлення та подачі страв. Отож той, хто по-справжньому хоче присвятити себе кулінарії, має широкі можливості отримати ґрунтовні знання та навики, а виробнича практика в у провідних закладах харчування - шанси проявити себе як професіонала і отримати місце праці.

   Почуватися упевнено на обраному професійному шляху, розвиватися та мати задоволення від роботи побажали випускникам директор Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості Володимир Псюк та його заступник з навчально-виробничої роботи Руслана Бодренко.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

8408709
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2113
5698
33967
8328228
33967
177703
8408709

Ваш IP: 216.73.216.146
На сервері час : 2025-09-05 10:35:10

Статистика сайту

  • Перегляди статей : 4699367
return_links(3); ?>