Власна справа вимагає грамотної стратегії, відповідальності та …креативу

 

fДля 19 безробітних з Рівного, із тих, що  зареєстровані у міському центрі зайнятості, нарешті настала «біла смуга»: їхня наполегливість, цілеспрямованість та віра у власні сили таки виправдалися.
15 лютого на базі Рівненського центру профтехосвіти ДСЗ, після завершення чергового навчання за напрямком «Підприємець-початківець», відбувся захист бізнес - проектів. Направлені Рівненським РЦЗ 19 слухачів ознайомилися не лише з перевагами підприємницької діяльності, але й мали нагоду усвідомити її специфіку та ймовірні ризики.

Про реалії вітчизняного ринку, правову політику та вміння грамотно вести власний бізнес впродовж двох тижнів  слухачам розповідали досвідчені викладачі центру. Крок за кроком майбутні підприємці пізнавали основи успішного бізнесу, обираючи свою бізнес-ідею та викладаючи її в бізнес-план.

З-поміж  представлених бізнес-проектів, а були вони про надання юридичних, перукарських, консультативних та фотопослуг,  про відкриття інтернет-магазину жіночого взуття, кав’ярні,  про торгівлю меблями, косметикою, про виготовлення виробів із бурштину, можна виділити роботу  Альбіни Богданець.

2
Рівнянка грамотно та переконливо подала  власне бачення надання весільних послуг. Свою майбутню діяльність вона представила, як «весілля під ключ».  Від трепетної пропозиції нареченого до гучної церемонії власне весілля покроково слухачка пропонує свої послуги, обґрунтовуючи розцінки та надаючи фотосупровід.  Окрім розрахунків, передбачених ризиків та  труднощів,  Альбіна Миколаївна до свого бізнес-плану додала й нотки творчості. Адже в обраній сфері неодмінно знадобляться і позитивне сприйняття світу, і власна особлива позиція, що вигідно вирізнить її серед конкурентів.

Звісно, кожному слухачеві доведеться самостійно, на практиці розбиратися в усіх тонкощах обраного шляху, будувати власні стосунки із відповідними державними органами. Але беззаперечним залишається той факт, що від вдалого старту, від професійно закладеного фундаменту залежатиме й успішна справа. І саме цю мету щоразу ставить перед собою колектив Рівненського центру профтехосвіти ДСЗ.

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6492681
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2362
2853
5215
6466835
94209
69298
6492681

Ваш IP: 3.136.22.50
На сервері час : 2024-04-30 22:59:04
return_links(3); ?>