Рівненський центр професійно-технічної освіти долучився до форуму «Європейські освітні ініціативи»

Picture1 Всеукраїнська громадська організація «Рада з конкурентоспроможності індустрії ІТ- технологій України» (далі – Рада), яка співпрацює з Рівненським ЦПТО з 2012 року, виступила ініціатором проведення чергової зустрічі українських навчальних закладів з представниками влади.

Саме тому, в рамках дії проекту «Європейські освітні ініціативи» у Києві відбувся форум, що мав на меті презентувати нові програми співробітництва ІТ- бізнесу з вітчизняними навчальними закладами в питаннях підготовки кваліфікованих працівників, котрі складатимуть достойну конкуренцію на ринку ІТ- професій.

Перед присутніми виступила генеральний директор компанії Microsoft Україна Надія Васильєва, яка звернула увагу на те, що ІТ- галузь нині – це вагомий чинник в модернізації практично усіх галузей. Picture2

Вітчизняна індустрія інформаційних технологій достатньо сміливо заявляє про себе, тому важливими сьогодні є безпосередні контакти та тісна співпраця з роботодавцями - ІТ - компаніями. На форум були запрошені представники українських вузів та Рівненського ЦПТО, які проводять підготовку фахівців для сфери ІТ. Особлива увага на заході була приділена дистанційному навчанню.

Рівненський Центр у Києві представляла заступник директора з методичної роботи, координатор ресурсного центру інформаційно-комунікаційних технологій Оксана Зигалова.

Для максимального розкриття потенціалу молоді подальша співпраця Ради та Рівненського ЦПТО передбачає навчання слухачів сучасним ІТ- технологіям, тестування та сертифікацію, необхідну для достойного працевлаштування.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6492361
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2042
2853
4895
6466835
93889
69298
6492361

Ваш IP: 13.59.236.219
На сервері час : 2024-04-30 17:18:38
return_links(3); ?>