Оn-line уроки від Рівненського ЦПТО набувають популярності

 У рамках шестимісячного педагогічного експерименту «Запровадження технологій дистанційного навчання для забезпечення доступності та якості професійного навчання дорослого населення» днями відбувся черговий відеоурок із «Основ правових знань» для слухачів Дунаєвецького районного центру зайнятості Хмельницької області.

Дун 3 зм

Дун 2. зм

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Варто відмітити, що оn-line уроки успішно проведені також на базах Старокостянтинівського, Деражнянського, Старо-Синявського РЦЗ та Шепетівського МРЦЗ, що на Хмельниччині.

Метою експерименту є теоретичне обґрунтування ефективності впровадження дистанційного навчання або окремих його технологій для забезпечення доступності та якості професійного навчання.

Експеримент позитивно зарекомендував себе серед викладачів та майстрів виробничого навчання. В його доцільності та доступності переконалися і слухачі, особливо ті, які мають сім’ї або ж мають обмежені фізичні можливості, адже їм важко тривалий час бути поза домівкою. До того ж, економляться витрати часу та коштів на дорогу, зменшується і загальна вартість навчання. Результатом віддаленого навчання може стати і створення віртуальних робочих місць

Навчання в режимі віддаленого спілкування забезпечує досвідчений позаштатний викладач Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ Тетяна Кислюк230123019 зм

 

Вона проводить уроки за допомогою сучасних технічних засобів та нового ліцензійного програмного забезпечення TeamViewer. Слухачі під час спілкування мають можливість переглядати тематичне відео та мультимедійну презентацію.

Особливістю таких уроків є й те, що викладачі можуть проводити їх у режимі он-лайн як для слухачів, що знаходяться у відділеннях навчального закладу, так і в інших регіональних центрах зайнятості. До того ж, адміністрація центру може спостерігати за ходом навчання зі своїх робочих місць шляхом підключення до конференції, що забезпечує належний рівень контролю.

У науково-методичному супроводі беруть участь фахівці Інституту підготовки кадрів державної служби зайнятості України.

Чітко дотримуючись затвердженої на педагогічній раді програми, у Рівненському ЦПТО ДСЗ впевнені, що запроваджена форма викладання - доцільна та актуальна. І результати експерименту тому підтвердження.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6489121
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1655
1126
1655
6466835
90649
69298
6489121

Ваш IP: 3.137.192.3
На сервері час : 2024-04-29 15:35:33
return_links(3); ?>