Старосинявський районний центр зайнятості висловлює вдячність

                                                      Лист-подяка

Стара Синява директорСтаросинявський районний центр зайнятості Хмельницького ОЦЗ висловлює вдячність керівництву та педагогічному колективу Рівненського ЦПТО ДСЗ за співпрацю у 2016 році, проведення   у стислий термін якісного професійного навчання для зареєстрованих безробітних, з метою підвищення   їх конкурентоспроможності на регіональному ринку праці, працевлаштування за фахом та подальшого закріплення на робочих місцях підприємств сільськогосподарської галузі.

       Завдяки тісній співпраці з методистами та викладачами Центру були оперативно створені та скориговані навчальні плани та програми для організації курсів цільового призначення, зокрема, за напрямом «Безпечне ведення робіт водіями і трактористами-машиністами сільськогосподарського виробництва на підприємствах сільськогосподарської галузі». При цьому максимально враховувалися вимоги роботодавців регіону, навчальні плани та програми узгоджувалися з представниками провідних сільськогосподарських підприємств.

           У навчальному процесі були використані сучасні інформаційно-комунікаційні технології, а саме, - технології дистанційного навчання. Так, уроки з предмета «Основи трудового законодавства України» були проведені в режимі on-line висококваліфікованим, досвідченим позаштатним викладачем РЦПТО ДСЗ з м. Рівне, що дало можливість максимально ефективно використати навчальний час, неабияк зацікавити слухачів (використовувалась мультимедійна презентація, відео- та аудіоматеріали), забезпечити високу якість викладання та рівень засвоєння матеріалу.

       Отже, подальші партнерські відносини між Старосинявським районним центром зайнятості та Рівненським ЦПТО ДСЗ сприятимуть працевлаштуванню безробітних громадян та забезпеченню роботодавців району кваліфікованими робітниками із сучасними знаннями та навиками.

Сподіваємось на подальшу взаємовигідну співпрацю!

 

             Директор                                                                         Борис Купчишин

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6540354
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
202
2370
7433
6508066
47594
94288
6540354

Ваш IP: 3.137.186.4
На сервері час : 2024-05-16 01:51:09
return_links(3); ?>