В Олександрійському навчальному відділенні - повне перезавантаження

 слухачів групи «Водій автотранспортних засобів категорії С». Із 12 слухачів до іспиту було допущено 12, і всі вони показали відмінний та добрий результат. vodij1

Отож, вчорашні безробітні, направлені Рівненським, Острозьким, Здолбунівським та Дубенським районним та міськрайонними центрами зайнятості, а також – Хмельницьким ОЦЗ, закінчивши навчання в Олександрійському начальному відділенні РЦПТО, готові поповнити ряди працюючих.

Цікаво, що усі слухачі в недалекому минулому займалися аж ніяк не водійською справою. Скажімо, брати Пономарьови із Хмельниччини - Валерій та Ярослав - були провізором та зубним гігієністом. Усвідомивши, що ринок праці більше потребує саме водіїв – вантажників, обидва подались до Рівного. Про навчання в Олександрії та проживання в рівненському гуртожитку РЦПТО брати згадують найтеплішими словами.

Несподіваний поворот долі відбувся і в учителя технологій та креслення, столяра-будівельника Миколи Сокола із Здолбунівщини. Перекваліфікація, сподівається вчорашній педагог, дозволить знайти стабільнішу та краще оплачувану роботу. Поміняє професію зварника на водійську і Олександр Панчук із Острожчини. До кагорти водіїв приєднаються математик із вищою освітою рівнянин Євген Коваль та фельдшер «Швидкої допомоги» із Рівненського району Ярослав Грицайчук. Усі вони роблять ставку на новий фах.

За словами майстра навчального відділення Ігоря Баранця, слухачі наполегливо опановували водійські премудрості, серйозно вивчали предмети за програмою, старанно проходили практику, дотримуючись правил безпеки. У цій новій професії вкрай необхідно бути професіоналом із міцними нервами, пильністю, акуратністю та відповідальністю не лише за власне життя та автомобіль, але й за безпеку оточуючих. Як ніхто це розуміє і батько 8 дітей Олександр Любушин із Острожчини: від його зусиль напряму залежить доля його родини.

Приємно, що кваліфікованими водіями стануть також п’ятеро учасників АТО: Олег Кир’янчук, Олег Кидиба, Іван Прокопчук, Віталій Горопаха та Віктор Дроздюк із Рівненщини. Хтось із них займеться мирною водійською справою, а хтось повернеться до військової.

Рівень підготовки та практичні навички на іспиті оцінювала комісія в складі Олександра Зарубаєва, директора ТзОВ «Тандем – Рівне», Людмили Абрамової, заступника директора РЦПТО з навчальної роботи, Олега Братащука та Ігоря Баранця, викладача та майстра Олександрійського навчального відділення. Людмила Абрамова відмітила, що вперше за весь період навчання РЦПТО видає своїм слухачам Свідоцтва державного зразка про присвоєння (підвищення) робітничої кваліфікації.

Розглядати ж пропозиції щодо свого працевлаштування кожен із випускників зможе вже через два тижні - після отримання посвідчення водія, здавши наступний іспит в Територіальному центрі за №5641 Регіонального сервісного центру МВС у Рівненській області.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6495002
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2242
2441
7536
6466835
2242
94288
6495002

Ваш IP: 3.146.37.35
На сервері час : 2024-05-01 21:52:46
return_links(3); ?>