Майбутні майстер манікюру, кондитер та бармен: за крок до вибору

початок18 березня в НВК Рівненського ЦПТО на вул. Підкови, 17а було гамірно. Близько 40 чоловік із числа безробітних, зареєстрованих у Рівненському міському та Рівненському районному центрах зайнятості, виявили бажання ознайомитися із навчальною базою Центру. Усі, кого приваблює професія адміністратора, покоївки, бармена, касира, кухаря, кондитера, манікюрниці чи перукаря, мали нагоду побачити на власні очі, як відбувається процес навчання.

Кабінетами, лабораторіями, майстернями гостей проводили старший майстер Олена Хоміна та майстер Інна Лугова.

Олена Золова, провідний фахівець Рівненського МЦЗ, відмітила, що в нинішній групі із майже 30 чоловік п’ятеро вже визначилися із майбутньою професією – це кондитер, бармен, офіціант, перукар та майстер манікюру/педикюру. З Рівненського ж районного ЦЗ із 8 присутніх – один хлопець точно буде барменом.

Тетяна Місько, рівнянка:вибрала манік

           - Певного досвіду манікюрної справи я набувала, працюючи вдома. Ця робота мені особливо до вподоби, адже жінку завжди прикрашають доглянуті та красиві руки. І я хочу їм у цьому допомагати. Коли пройду навчання в ЦПТО, - зможу офіційно влаштуватися на роботу, або ж започаткувати власну справу.

Неабиякі пристрасті вирували на кухні біля кондитерського цеху! Ідеальна чистота, сучасне обладнання, а головне – переконливі аромати для декого стали своєрідною візитівкою у завтрашній день. А от майстер виробничого навчання Анатолій Шолодько закохав у свою справу не одного відвідувача: чудовий дизайн та продумана сервіровка барної стійки, бездоганна майстерність самого бармена – ось лише окремі якості, які прагнуть наслідувати майбутні слухачі. біля бармена 2

Відвідавши навчальний заклад, молоді люди остаточно переконалися, що в Центрі насправді цікаво, а потужна навчальна база (сучасне електронне обладнання, інформаційний ресурс, висококваліфікований викладацький склад, методичне наповнення кабінетів) сприяють максимальному освоєнню майбутніх професій. І вже завтра вони обовязково стануть повноправними господарями закладу на увесь період навчання, а в майбутньому – професіоналами своєї справи.

 

 

Більше фото

біля бармена 1   кас апар 3

кас апар Хоміна 2   касові апар Хоміна

перукрня 1  перук 2

на кухні   після бармена

біля кондит  біля салону 2

 

біля кухні без Хоміної    кімн бармена

   

 

 

 

   
 

стенд       табличка

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6495281
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
187
2334
7815
6466835
2521
94288
6495281

Ваш IP: 18.218.61.16
На сервері час : 2024-05-02 02:08:57
return_links(3); ?>