До послуг слухачів РЦПТО – сервіс інформаційно-бібліотечного ресурсу

 першаУміння створювати якісні й цікаві веб-сайти стає однією з найважливіших складових інформаційної культури особистості. Адже від того, як людина зможе представити у світовому інформаційному просторі себе, коло своїх професійних та особистих інтересів або ж реалізувати в Інтернеті той чи інший проект, пов’язаний з професійною діяльністю, багато в чому залежить успішність її кар’єри.

Такі вміння вкрай необхідні для будь-якого активного члена суспільства.

Створювати цікаві веб-сайти вже не один рік навчають   слухачів в Рівненському центрі професійно-технічної освіти державної служби зайнятості. Отриманню ґрунтовних знань та навиків сприяє інформаційно - бібліотечний ресурс, який постійно поповнюється новинками літератури з питань веб-дизайну. Як зазначає бібліотекар РЦПТО Антоніна Лисенко, тут є книжки зі створення анімаційних компонентів web - сторінок за допомогою технології Adobe Flash, Javascript, створення сторінок з використанням технології XHTML+CSS та використання редактору web-сторінок Adobe Dreamweaver. Інформація про нові надходження постійно виставляється на сайті ЦПТО. До послуг слухачів електронний каталог, в якому розміщена вся література з веб-дизайну. На сайті періодично оформлюються віртуальні книжкові виставки з інформатики.

Але найкращою формою роботи є безпосереднє знайомство з книжками на тематичних книжкових оглядах. Вони організовуються для всіх слухачів ЦПТО. Саме такий захід проходив 22 березня за сприяння бібліотекаря Антоніни Лисенко в читальному залі інформаційно-бібліотечного ресурсу. В ході заходу слухачі не тільки безпосередньо познайомились з книжковим фондом, але й з підручниками на електронних носіях, підібрали собі книжки для використання у навчанні.

{gallery foto/galereya/biblioteka_veb}

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6495266
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
172
2334
7800
6466835
2506
94288
6495266

Ваш IP: 18.217.8.82
На сервері час : 2024-05-02 01:54:56
return_links(3); ?>