Елементи успіху та секрети комунікації

 ф12стали зрозумілішими слухачам РЦПТО ДСЗ, адже днями вони відвідали навчально – мотиваційний психологічний тренінг «Секрети ефективної комунікації», на якому вчилися, як стати успішним оратором та незамінним слухачем; справляти позитивне перше враження та створювати власний позитивний імідж; уникати найбільш розповсюджених помилок в спілкуванні; краще розпізнавати невербальну мову співрозмовника та керувати своєю; правильно робити компліменти та реагувати на критику; попереджати та конструктивно вирішувати конфлікти, тобто - отримувати максимум позитивних результатів від особистого та професійного спілкування.

ф8Ще до початку заняття, під час особистого представлення, присутні ближче знайомились між собою та ділились очікуваннями від наступних трьох годин. На цей тренінг учасники зібралися, аби додати легкості у спілкуванні з майбутніми клієнтами, навчитись впливати на свій внутрішній стан, а також вільно спілкуватись із великою аудиторією та краще розуміти потреби інших при спілкуванні.

Слухачі вчились мистецтву спілкування з керівниками, колегами, партнерами, яке складається з багатьох відпрацьованих навиків – правильної постави, зорового контакту, жестів, структури   діалогу та монологу. Ставало зрозумілим, що від вміння слідкувати за всіма елементами і буде в значній мірі залежати результат комунікації.ф3
Захід організувала тренер навчальних, особистісно-орієнтованих, тематичних тренінгів, коуч, вихователь РЦПТО ДСЗ Ірина Гарнага, допомагала у його проведенні гість - психолог, бізнес-тренер, оргконсультант, коуч, член Рівненського обласного психотерапевтичного товариства, кандидат психологічних наук, доктор філософії, доцент кафедри загальної психології та психодіагностики РДГУ Олена Главінська.

Як на практиці слухачі використають корисні та цікаві поради, покаже життя. Головне, що вони зрозуміли: невід’ємним елементом успіху є комунікабельність.

{gallery foto/galereya/psiholog_komynikats}

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6538763
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
981
1794
5842
6508066
46003
94288
6538763

Ваш IP: 18.217.110.0
На сервері час : 2024-05-15 12:20:52
return_links(3); ?>