Від вміння продавати залежатиме успіх власної справи

 1Сьогодні випускники Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ – майбутні продавці - склали іспит та продемонстрували готовність успішно організувати власну справу.

12 безробітних, направлених Дубровицьким РЦЗ, більше двох місяців опановували професію продавця з лотка на ринку. За період навчання в Сарненському навчальному відділенні РЦПТО ДСЗ вони отримали ґрунтовні знання та практичні навики, зрозуміли, як на практиці організувати роботу продавця. А це дасть можливість в подальшому фінансово забезпечувати свою сім’ю.

IMG 4945Приємно, що слухачам під час проходження виробничої практики запропоновано працевлаштування. Так, Анастасії Звягінцевій та Сніжані Рудичик, які проходили практику в ДП «Споживач», директор Галина Дашук запросила на роботу. Оксана Гомонець отримала запрошення на від ПП Лось В.М. (с. Берестя). Відразу двом випускникам керівництво ТзОВ «ЮльСоф» з м. Дубровиця запропонувало працевлаштування після проходження стажування.

Працьовитість, порядність, уважність, охайність, активна життєва позиція – ось якості, які прагнуть бачити у своїх підлеглих роботодавці. І майбутні продавці не розчарували атестаційну комісію, на якій були присутні представник від ДП «Споживач» Лясковець Л. та старший майстер РЦПТО ДСЗ Майя Сульжик.

Серед випускників особливо виділялися слухачки, котрі добилися найвищих успіхів у навчанні, Оксана Гомонець та Зіфа Білоцька . Обидві підтвердили готовність професійно працювати та порадували атестаційну комісію впевненими відповідями.

Чи не найзатребуваніша професія продавця все більше вимагає відмінної теоретичної підготовки та хорошого практичного досвіду. І саме це слухачі отримують в Рівненському центрі профтехосвіти ДСЗ, і саме тут завжди допоможуть усім бажаючим займатися обраною справою професійно.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6539339
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1557
1794
6418
6508066
46579
94288
6539339

Ваш IP: 3.137.218.1
На сервері час : 2024-05-15 16:51:06
return_links(3); ?>