Олександрійське навчальне відділення РЦПТО ДСЗ приймало роботодавців

 IMG 1365 З метою подальшого успішного працевлаштування своїх слухачів та на Лист Рівненського ОЦЗ за № 13-1169 від 11.04.2016 про ознайомлення роботодавців регіону з можливостями навчальної бази центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості щодо підготовки кваліфікованих працівників, РЦПТО ДСЗ активно проводить зустрічі з роботодавцями на базі своїх навчальних відділень.

Так, 19 квітня делегацію представників сільськогосподарської галузі із Рівного, Березнівського та Гощанського районів зустрічало Олександрійське навчальне відділення.

IMG 13611Перед гостями виступили заступник директора Центру Людмила Абрамова та завідувач Олександрійського навчального відділення Олександр Сидорець. Гостей ознайомили з історією створення РЦПТО ДСЗ, зауважили що сьогодні навчальний заклад готує фахівців за 56 ліцензованими професіями (найбільша, до речі, кількість серед ЦПТО України), повідомили про 89 тисяч безробітних, які пройшли навчання від дня заснування Рівненського центру профтехосвіти, а саме з 1992 року.

Професії, яким навчають слухачів у Олександрії, користуються попитом, і кількість їх щоразу зростає. Найбільш затребуваніз них - робітник фермерського господарства та тракторист-машиніст с/г виробництва різних категорій; верстатник деревообробних верстатів, столяр будівельний; токар, фрезерувальник, електрозварник, верстатник широкого профілю, слюсар – ремонтник; слюсар з ремонту автомобілів, рихтувальник кузовів; водій автотранспортних засобів різних категорій та водій мототранспортних засобів категорії «А»; кравець, закрійник, вишивальниця; діловод.

У відділенні, яке було створено у 2004 році, 27 ліцензованих професій. Умови навчання слухачів досить зручні, адже іногородні проживають у гуртожитку в Рівному і довозяться комфортабельним автобусом до відділення. До того ж, тут здійснюється не лише професійна підготовка, але й перепідготовка та підвищення кваліфікації безробітних. Так, протягом року у відділенні навчаються до 1500 слухачів, у тому числі одночасно до груп набирають 120 чоловік.

Під час екскурсії по навчальному відділенню гості мали змогу переконатися у відмінних умовах навчання та потужності матеріально-технічної бази закладу, розмовляли з майстрами виробничого навчання і викладачами. Побували в майстерні механічної обробки деревини, творчій лабораторії і майстерні швейного напрямку, класі Правил і безпеки дорожнього руху, майстернях з виготовлення меблів та метало-пластикових виробів, токарно-фрезерній майстерні, класі столярної справи, оглянули легкові та вантажні автомобілі (10 одиниць), трактори (4 одиниці), зернозбиральний комбайн, більше 20 одиниць навісної та причіпної техніки. Відвідали навчальну станцію технічного обладнання, класи будови автомобілів і агротехнологій та с/г машин, а також лабораторію тваринництва.

Роботодавці високо оцінили можливості РЦПТО ДСЗ, зокрема, Олександрійського навчального відділення, тому з упевненістю можуть запрошувати випускників до себе на роботу та довіряти їм відповідальні ділянки на своїх підприємствах.

{gallery foto/galereya/Oleksandriya_SG}

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6540676
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
524
2370
7755
6508066
47916
94288
6540676

Ваш IP: 3.138.69.172
На сервері час : 2024-05-16 08:18:13
return_links(3); ?>