Візит роботодавців до Костопільського навчального відділення РЦПТО ДСЗ

 SANY4071З метою ознайомлення роботодавців Рівненщини з можливостями Рівненського ЦПТО ДСЗ 20 квітня в Костопільському навчальному відділенні відбулася зустріч із роботодавцями швейного напрямку та сфери торгівлі.

Гостей із Березнівського та Костопільського районів зустрічали Руслана Бодренко, заступник директора РЦПТО ДСЗ та Ірина Танасюк, завідувач Костопільського навчального відділення.

Роботодавців ознайомили з можливостями Рівненського центру професійно-технічної освіти державної служби зайнятості, зокрема Костопільського навчального відділення, поінформували про можливості професійної підготовки, перепідготовки та підвищення кваліфікації за 3 ліцензованими професіями - «Кравець», «Продавець продовольчих товарів», «Продавець непродовольчих товарів» та різноманітними напрямами навчання на базі навчального відділення.

SANY4075Показовий майстер-клас за професією «Кравець» провела майстер виробничого навчання Тетяна Молчанова. Вона продемонструвала оригінальні вироби, які можна виготовити із застосуванням комп’ютеризованої вишивальної машинки. А Ірина Танасюк викликала особливі емоції присутніх, показавши, як з’являється на світ унікальна українська лялька – мотанка.

Роботодавці захоплювалися авторськими виробами слухачів, розглядали експозиції оригінальних сувенірів, яскраві вишивки та знайомилися з матеріально-технічною базою відділення: відвідали клас-майстерню по підготовці кравців, клас-магазин для підготовки продавців продовольчих та непродовольчих товарів, кабінет охорони праці та інформаційних технологій. А головне, під час зустрічі обговорили подальшу співпрацю роботодавців і РЦПТО ДСЗ, шляхи активізації підготовки кваліфікованих робітників під конкретні замовлення, зокрема, підвищення кваліфікації працюючих робітників за цими професіями.

{gallery foto/galereya/Kostopil_robotodavtsi_}

                                                 

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6540728
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
576
2370
7807
6508066
47968
94288
6540728

Ваш IP: 3.145.64.126
На сервері час : 2024-05-16 09:22:33
return_links(3); ?>