Народження морквяного папуги. Нотатки кухаря із курсів по вирізанню

 Папуга морквКарвінг – це мистецтво фігурної різки на фруктах, овочах, шоколаді, сирі тощо. В дослівному перекладі з англійської, звідки і пішло саме визначення, карвінг означає «вирізування».

Знавці цієї техніки демонструють справжні витвори мистецтва з продуктів! Нещодавно і майстер виробничого навчання Рівненського центру професійно-технічної освіти ДСЗ Наталія Тис побувала на навчанні

в столичній Школі карвінгу «Академія успіху».

Вона ділиться враженнями від навчання: «Саме навчання дуже цікаве та захоплююче. Єдине, хотілося б більше занять, особливо для тих, хто лише починає. У мене ж була певна база та основні поняття, тому особливо корисними були окремі деталі та нюанси, які неможливо побачити в інтернеті або ж прочитати в книжці. Як на мене, для подальшого удосконалення майстерності кухаря така практика особливо корисна, адже праця на кухні – це творчість та креатив».

Набуті навички з оздоблення страв смачними фігурними елементами майстер передаватиме слухачам. Адже якою б смачною не була страва, її необхідно правильно та апетитно подати. І від того популярність вашого закладу лише зростатиме.

Перетворення морквини в симпатичну пташку можна подивитися тут

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6500579
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1880
3605
13113
6466835
7819
94288
6500579

Ваш IP: 13.58.82.79
На сервері час : 2024-05-03 17:06:29
return_links(3); ?>