Триває набір слухачів у групу «Електрозварник ручного зварювання»

zvarnik2

Зварювання — це один із найпоширеніших технологічних процесів з'єднання матеріалів. Використання зварювання у всіх галузях народного господарства дозволяє виготовляти високотехнологічні конструкції.

Кування і зварювання металу - стародавнє ремесло, вимагає точних знань, сильної вдачі та особливого відчуття металу.

Зварники працюють у різних мікрокліматичних умовах: у приміщенні, зовні, під землею і навіть у космічному просторі.

Професійне навчання електрозварника ручного зварювання на 3-й розряд в Олександрійському навчальному відділенні Рівненського центру професійно - технічної освіти ДСЗ розпочнеться з 22 червня та триватиме до 8,5 місяців. Воно передбачає підготовку до виконання ручного дугового зварювання, наплавлення та повітряно-дугового різання; виконання ручного дугового зварювання, наплавлення, повітряно-дугового різання простих деталей, вузлів та конструкцій; виконання ручного дугового зварювання, плазмового та газоелектричного зварювання особливо складних та відповідальних деталей.

ІльчукМайстер виробничого навчання Василь Ільчук розповідає, що висококваліфіковані спеціалісти – випускники РЦПТО ДСЗ затребувані не лише в Рівненській області. Нині зварники працюють на  рівненських підприємствах - ТзОВ «Агроресурс»,ТзОВ «АРМ ЕКО», ПП «Компанія Квартал», ПАТ «Рівнеазот»; дунаєвецькому ТОВ «Техно-Верест» на Хмельниччині, ТОВ КНМП «ЕПМ» в м. Кузнецовськ. І роботодавці задоволені рівнем підготовки випускників центру..

Перспективи застосування та розвитку даної професії напряму залежать від розвитку приватного сектора, особливо будівництва, комунального і сільського господарства тощо. Матеріальний добробут фахівця безпосередньо залежатиме від рівня кваліфікації та обсягу виконаних робіт. Як і в будь якій іншій професії, електрозварник має щоразу підтверджувати професійні профільні компетентності та прагнути самовдосконалення, відповідати вимогам сучасного ринку та бути конкурентоспроможним. Такі цілі перед собою ставить і навчальний заклад – РЦПТО ДСЗ, забезпечуючи гідну професійно-технічну освіту своїм слухачам. Приєднуйтеся до команди професіоналів!  


 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6545150
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1547
2007
12229
6508066
52390
94288
6545150

Ваш IP: 3.22.221.28
На сервері час : 2024-05-18 07:23:07
return_links(3); ?>