Грамотних та привітних продавців завжди чекають у торговельних закладах

 продавець ылюстрацРоботодавці, що були присутні на іспиті майбутніх продавців продовольчих товарів, переконались у високому рівні підготовки слухачів та запропонували працевлаштування в своїх закладах.

Так, ФОП Проковська Н.Л. із Здолбунова та власник рівненського магазину «Наминай» ФОП Заборовська Ю.К. відмітили відмінні теоретичні знання та хороші практичні навички випускників. Головне, що всі вони готові розвиватися та самовдосконалюватися, старанні та обовязкові, - зауважили роботодавці. І запропонували робочі місця в своїх магазинах.

Голова державної кваліфікаційної комісії керуюча супермаркетом «Вопак» Мирослава Кравець, котра вже не перший рік співпрацює із РЦПТО, задоволена кваліфікаційними компетентностями випускників, в черговий раз поділилася позитивними враженнями від іспиту та запропонувала роботу випускникам.

Валентина Зубік, майстер виробничого навчання, задоволена проходженням виробничої практики в торговельних закладах Рівного та області: магазинах «Ярмолинські напівфабрикати» (м. Остріг), «У Степана» (смт Гоща), «Ласуня» (м. Рівне), супермаркетах «Вопак» та «Сам-маркет», Гастрономі №1 у Рівному та Центральній «Крамниці» в с. Вельбівне Рівненського району.

4-місячне навчання та майже місячна виробнича практика – це серйозна база для підготовки майбутніх продавців. Теоретичний курс навчання передбачає засвоєння основ товарознавства продовольчих товарів, організації технології торговельних процесів, бухгалтерський облік, реєстратори розрахункових операцій, вивчення інформаційних технологій та економіки. Після закінчення навчання кожен випускник отримав Свідоцтво державного зразка за професією «Продавець продовольчих товарів».

Досвід роботи торговельних закладів щоразу підтверджує, що імідж та популярність магазинів напряму залежать від рівня обслуговування. А фахові продавці, які навчалися в РЦПТО ДСЗ, стають своєрідними візитними картками, створюють позитивне враження про заклад та впливають на кількість його відвідувачів.

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6545124
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1521
2007
12203
6508066
52364
94288
6545124

Ваш IP: 18.119.141.42
На сервері час : 2024-05-18 07:17:46
return_links(3); ?>