Проводиться набір слухачів для підвищення кваліфікації за напрямом «Створення конфігурацій на платформі «1С: Підприємство 8.3»

1s-8.31Управління будь-яким підприємством вимагає систематизації інформації про господарську діяльність. Основним джерелом такої інформації є дані поточного бухгалтерського обліку, які систематизуються у звітність. Така звітність має велике значення, оскільки використовується не лише для економічного аналізу діяльності окремого підприємства, але й для узагальнення результатів роботи у масштабі цілих галузей та конкретних суб’єктів господарювання.

Компанія «1С» розробляє ряд програмних рішень, що допомагають у виконанні вищепоставлених задач, проте кожне підприємство має свою специфіку, у зв’язку з чим виникає потреба в модифікації офіційних конфігурацій.

Конфігурація програмного продукту  «1С: Підприємство 8.3»  має відкритий код та дає можливість гнучкого налаштування, внесення певних змін та створення власної версії «з нуля».

Навчання  групи за цим напрямом планується розпочати 21 червня поточного року. Термін навчання - 1 місяць.

 

Навчальний план та програма цього курсу підвищення кваліфікації розроблені фахівцями Рівненського ЦПТО ДСЗ за сприяння компанії «Реноме», що активно працює в сфері банківської техніки, банківських програмних продуктів, комп’ютерної техніки, мережевих рішень, програмного забезпечення для бізнесу та являється одним з лідерів ІТ ринку в Україні.

За період навчання слухачі опанують архітектуру платформи "1С: Підприємство 8.3", познайомляться з об’єктами конфігурації та основними операціями з обліку ресурсів.

Фахівці цього напряму є затребуваними на ринку праці, оскільки на всіх підприємствах, в установах та організаціях,  де використовуються програмне забезпечення для бухгалтерського обліку, потрібно проводити адміністрування, налагодження та розширення функціоналу. Вони мають гідну оплату праці та можливість кар’єрного росту.

Запрошуємо на навчання!

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6545511
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1908
2007
12590
6508066
52751
94288
6545511

Ваш IP: 3.15.143.207
На сервері час : 2024-05-18 08:50:53
return_links(3); ?>