Водії, яким можна довіряти «на всі сто»

 DSCF2702Від водія, що везе нас у міському маршрутному таксі чи рейсовому автобусі, найчастіше залежить настрій та атмосфера в салоні впродовж усієї дороги. А головне, безпека, яку забезпечує перевізник, має бути бездоганною та гарантованою. Дисциплінованість, акуратність, доброзичливість та бездоганне знання автомобіля і правил дорожнього руху – ось головні критерії справжнього водія автобуса.

 

Саме за принципом підготовки висококваліфікованих фахівців і працює Рівненський центр профтехосвіти державної служби зайнятості. Так, днями в Олександрійському навчальному відділенні РЦПТО ДСЗ завершили навчання слухачі групи «Водій автотранспортних засобів категорії D». Підвищення кваліфікації, яке необхідно у кожній професії, в подальшому дає змогу випускникам працевлаштовуватися на кращих умовах та реалізовуватися сповна.

І випускники, і викладачі цієї групи відмітили, що навчання пройшло успішно та насичено. Програма, яка передбачає вивчення основ законодавства, основ безпеки дорожнього руху, правил дорожнього руху, охорони праці, будову і експлуатацію автобусів, засвоєна слухачами у повному обсязі.

Зі слів викладача Олени Резун, впродовж 1,6 місяця слухачі демонстрували високу грамотність, відмінні знання водійської справи, а головне – проявили себе як дружній та дисциплінований колектив. Саме колектив, а не одноосібні відвідувачі. Можливо, так склалося тому, що майже всі слухачі – учасники АТО, служили у високомобільних десантних військах. Чоловіки, котрі побували в умовах війни, знають ціну дружбі та мирному життю, прагнуть здобути необхідні знання і якнайшвидше приступити до мирної роботи. Це АТОвці - староста групи Фейцер Юрій (Володимиреччина), Корицький Ігор (Золочів Львівської обл.), Коток Микола (Сарненщина), Броновицький Володимир (Хмельниччина), Рижко Юрій (Володимиреччина), Євдокимов Андрій (Рівненський р-н), Юзвяк Тарас (Радивилівщина), а також Спіца Володимир (Здолбунів) і Ковбасовський Михайло (Хмельниччина). Усі вони, відповідно до вимог, мають 3-річний водійський стаж.

Куратор групи Володимир Канюка також позитивно відгукується про своїх вихованців. Добропорядні, із хорошим почуттям гумору та взаємовиручки, із високими професійними якостями. Таких працівників  неодмінно оцінять перевізники – роботодавці, адже не секрет, що на ринку цих послуг й досі дефіцит кваліфікованих та чемних водіїв.

Особливо відповідальними залишаються маршрути, якими перевозять школярів у сільській місцевості. Є повна впевненість, що нинішні випускники РЦПТО стануть гарантом якісних та безпечних перевезень усіх пасажирів.

Посвідчення ж водія категорії D, отримане випускниками вже після наступного іспиту в Регіональному сервісному центрі МВС у Рівненській області, віримо, дозволить достойно працевлаштуватися та отримувати гідну оплату праці.

Гарних доріг та щасливих рейсів!

{gallery foto/galereya/vodii_D_}

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6545996
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
2393
2007
13075
6508066
53236
94288
6545996

Ваш IP: 3.144.222.175
На сервері час : 2024-05-18 10:55:55
return_links(3); ?>