Психологи радять сміливо проходити власні життєві коридори

Гоща

На базі Гощанського навчального відділення РЦПТО ДСЗ періодично відбуваються різноманітні заходи для слухачів. Так, днями психолог та вихователь провели тренінг у групах кравців, касирів торгового залу, ковалів, виробників художніх виробів з лози на тему «Профілактика та подолання стресових станів».

Ірина Гарнага - вихователь центру, тренер розповіла слухачам, що у своїй теорії стресу канадський патофізіолог, ендокринолог Ганс Сельє виділив три стадії стресу: І - стадія тривоги, ІІ - стадія опору, ІІІ – стадія виснаження. Почуття тривоги, роздратованості або ж злості - ніщо інше, як стрес, що виникає завдяки нашим емоціям. Ірина Гарнага та психолог Тамара Сажина пояснювали слухачам, що стреси, які виникають у житті, можна уявити як коридори, якими треба пройти: хтось швидше, хтось повільніше, хтось важче, хтось легше, однак пройти ними все одно доведеться. Цікаво, що людям, які в житті керуються раціональним, а не емоційним мисленням, стан стресу практично невідомий. Спеціалісти наголошували, що від вміння керувати власними емоціями й залежатиме глибина пережитого стресу.

Слухачів зацікавила дана тема, дехто прагнув індивідуально проконсультуватись у фахівців. Лектори з готовністю відповідали на усі запитання. Важливо, що саме під час таких зустрічей багатьом вдається позбутися негативних емоцій та націлитися на позитив.

{gallery foto/galereya/psiholog_stres_/Goshcha_}

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6502189
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
341
3149
14723
6466835
9429
94288
6502189

Ваш IP: 18.217.228.35
На сервері час : 2024-05-04 04:33:05
return_links(3); ?>