Про пріоритети в роботі перукаря - професіонала говорили на практичному семінарі

 255428020Відмінна матеріально-технічна база Рівненського центру профтехосвіти державної служби зайнятості приваблює роботодавців для проведення своїх майстер-класів слухачам та усім охочим. Так, днями на базі Рівненського навчального відділення РЦПТО ДСЗ, що на вул. Івана Підкови, 17а пройшов яскравий майстер-клас із колористики для перукарів, який вперше у Рівному ініціювали представники шкіл «Polianna center» та «Profi beauty studio» з Києва.

Практичний семінар зібрав чимало охочих. В навчальному Салоні краси тонкощам та секретам колористики прагнули навчитися і слухачі – майбутні майстри перукарської справи, і вже досвідчені перукарі, власники рівненських салонів.

255427449Руслана Бодренко, заступник директора із навчально-виробничої роботи привітала присутніх, представивши нового партнера РЦПТО, провідного викладача колористики, технолога – експерта, практикуючого майстра-стиліста та власницю салону краси Олену Щурик. Вона виразила подяку за візит фахівця такого високого класу та побажала корисного і плідного діалогу на семінарі. Зустріч із Оленою Щурик неодмінно стане початком плідної та тривалої співпраці, що допоможе слухачам краще опановувати професію та навчатися лише на передових технологіях, - додала Руслана Володимирівна.

255427496За словами Олени Щурик, колористика – наука непроста і тяжка, і майстру знадобляться хороші знання хімії, законів колористики та анатомії. Проте робота з професійною косметикою для волосся торгової марки Emmebi Italia передбачає й значне полегшення та гарантує безпеку майстра, отож дарує позитив і задоволення від процесу фарбування.

Семінар мав на меті ознайомлення та практичне відпрацювання усіх етапів колорування, а саме:

-  висвітлення волосся за допомогою техніки smesh– повітряного мелірування і колорування (без застосування фольги);

-        - уникнення пошкодження волосся за допомогою інноваційного препарату AminoComplex;

-       -  створення тривалого прикореневого обєму з BioBouffant, біозавивання;

-        - креативне завивання з використанням чистих пігментів «Кольори літа»;

-        - SPA-фарбування з використанням мінеральних олійних фарб Mineral Color Oil – «Сяючий шоколад».

В якості моделей виступили слухачі-перукарі. Тому увесь процес майстри вивчали не лише теоретично, але й на власному волоссі переконалися в дієвості та якостях професійних засобів.

Оксана Янчук, Тетяна Грицайчук, Олена Баглай від імені слухачів ЦПТО подякували Олені Щурик за змістовний семінар, доступне та зрозуміле пояснення, постійний діалог із аудиторією та детальні відповіді на усі запитання. До того ж, відбулося корисне знайомство із сучасними техніками фарбування новими брендами (SPA- маслами та чистими пігментами), інноваційною процедурою створення об’єму зачіски.

Дмитро Токаренко, менеджер компанії EMMEBI та організатор зустрічі, ділиться враженнями від співпраці:

-        Ми відразу відгукнулися на пропозицію РЦПТО щодо проведення семінару саме на базі навчального закладу. Приїхавши до Рівного, були приємно вражені рівнем навчальної бази, досконалими та сучасно облаштованими приміщеннями і майстернями. Свій професійний підхід до навчання слухачів продемонструвала і майстер виробничого навчання Анна Зотік. Саме завдяки її комунікативним якостям ми відразу знайшли спільну мову та погодили формат проведення навчання. Сподіваємося, це лише початок взаємовигідної співпраці. Досягнуто головного – спільного бажання навчити майбутніх перукарів працювати в задоволення та на високому професійному рівні.

{gallery foto/galereya/EMMEBI_SEMINAR_}

 

 

 

 

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6489424
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
1958
1126
1958
6466835
90952
69298
6489424

Ваш IP: 3.17.162.247
На сервері час : 2024-04-29 17:27:55
return_links(3); ?>