Корисні професійні завантаження до вподоби майбутнім перукарям

 96 eiGzB6h81Окрім опанування насиченої навчальної програми, майбутні перукарі активно відвідують і різноманітні тематичні заходи, що ініціюються та проводяться на базі РЦПТО ДСЗ.

Так, майстер виробничого навчання Анна Зотік активно впроваджує в начальний процес різноманітні практичні заняття із залученням відомих майстрів, а присутність на міроприємствах провідних брендів індустрії краси підтверджує відповідний рівень матеріально-технічної бази навчального закладу.

Заступник директора з навчально-виробничої роботи Руслана Бодренко вбачає у різноманітних формах співпраці з роботодавцями хороші перспективи як для слухачів, так і для навчального закладу, адже підготовка кваліфікованих кадрів процес неперервний, що дозволяє постійно поповнювати ряди професіоналів у багатьох галузях народного господарства. 

746HXAHeB4UОтож, днями майстри – початківці побували на семінарі з колорування від італійського бренду Kemon, де вивчали техніки зафарбовування сивини, салонні техніки фарбувань, дізнавалися секрети ідеального блонду, в тому числі – 5-ма видами фарбників від Kemon. Технолог зі Львова Маркіян Рудий - один із провідних фахівців, представляє Kemon в західному регіоні.

Яскравою подією року для РЦПТО ДСЗ стала участь у V Всеукраїнському чемпіонаті з колористики «ESTELCOLOR 2016», що відбувався у Києві. Досвід роботи на професійному рівні, знайомство із колегами по цеху, здобуття нових передових навичок – такою є перспектива участі у подібних заходах. Усім учасникам чемпіонату було вручено подяки від організаторів «ESTELCOLOR» та іменні дипломи.

20160614 104630Особливими в начальному «Салоні краси» РЦПТО ДСЗ стали п’ятиденні семінари від рівненської студії «Дольче Віта», адже тут відбувалися і практичні відпрацювання, яких так прагнуть слухачі. В програмі семінару - базове колорування. До того ж, була представлена так звана лабораторіякольору, в якій - все про сивину, ідеальний блонд, біозавивання та хімічне завивання, SPA - процедури для волосся та засоби стайлингу.

По завершенню насиченої «пятиденки» слухачі пройшли тестування на підтвердження отриманих знань. І практично усі отримали свій перший професійний документ «Паспортмайстра», в якому зазначаються усі прослухані семінари, лекції, майстер класи тощо.

Не секрет, що найвідповідальнішими є роботи майстра з виконання зачісок для особливих подій. Тому навчальний семінар «Сучасні тенденцій та інноваційні технологіі виконання таких робіт із «HOLIDAYSEASON» став серйозним етапом на шляху до вдосконалення. Заняття вела Аліна Кудрявцева (EstelKyivStudio), котра навчала усім нюансам вечірніх, весільних та випускних образів.

20160418 102712Відомо, що найпереконливішим підтвердженням правильного, а отже професійного догляду за волоссям, є його живий та природній вигляд. Саме цій темі і були присвячені навчальний семінар та майстер-клас від технолога – тріхолога (лікаря волосся) Світлани Вишнякової. Міроприємства передбачали ознайомлення та вивчення слухачами РЦПТО ДСЗ сучасних засобів догляду за шкірою голови та волоссям; комп’ютерну діагностику волосся. Слухачі спостерігали, як за допомогою спеціального обладнання дослідити хімічні процеси, що відбуваються у волоссі під час фарбування, адже це дозволяє глибше усвідомити будову волосся та склад фарб.

На базі рівненської навчальної студії «Світ краси» продуктивно та насичено відбувався також семінар «Колористика. Інноваційні технології фарбування волосся з ID-Hair (Данія)». Разом із столичними технологами компанії StylePro слухачі РЦПТО ДСЗ опановували три види салонного фарбування із практичним відпрацюванням, що передбачало застосування сучасних методів та інноваційних технологій в даному процесі.

Тепер зрозуміло, чому по закінченню навчання в Рівненському центрі профтехосвіти ДСЗ майстри перукарської справи без остраху приступають до найскладніших завдань та прагнуть самостійної роботи. А їхні перукарські шедеври стають візитівками салонів, яким довіряє вибагливий клієнт.

{gallery foto/galereya/SEMINARI_PERYKAR_}

 

 

Головне меню


Лічильник відвідувачів

6540492
Сьогодні
Вчора
За тиждень
Попередні
За місяць
Попередній
Всі
340
2370
7571
6508066
47732
94288
6540492

Ваш IP: 18.222.158.1
На сервері час : 2024-05-16 03:25:26
return_links(3); ?>